Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Győr környékén van olyan...

Győr környékén van olyan lovarda ahol van díjugratás hobbi szinten?

Figyelt kérdés

Úgy érzem hogy már el értem egy szintet szeretnék ugratni. Csak hobbi szinten kisebb ugrások maximum néhány kezdő verseny. Viszont nem találtam meg megfelelő lovardát ami árban távolságban és követelményekben is megfelelő.

Ahol kezdetem lovaglást ott nem lehetett ugratni plusz hely is kicsi volt. Utána át mentem másik lovasudvarba viszont ott csak saját lóval volt lehetséges.

Ahol most lovagolok ott nagyon drága legalább heti 2x kell járni. Nekem iskola miatt távolság miatt, pénz miatt 2 óra sok egy héten. Nekem heti 1 alkalom megfelelő.

2022. márc. 12. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Százszorszép? Bár árban biztos elég húzós lehet.

Nem jártam oda, csak itt lakok a környékén. Nagyon szép kívülről. Egy próbát megér talán, ha megfelel a feltételeidnek.

2022. márc. 12. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Meg érdemes lenne leírnod melyik lovardákat próbáltad már. Hátha egy tapasztalt lovas könnyebben ad majd javaslatokat így.

(Ja és nem lovaglok, szóval a százszorszépet is csak kinézet alapján tudtam javasolni)

1-es voltam

2022. márc. 12. 11:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm választ, Jártam már Szabadhegyi lovasiskolába, Krisztina lovasudvarba, Avalon lovasudvarba. Voltam kB 2 éve próba lovagláson Bőny szőlőhegyi lovasudvarba, de nem tetszett hely az árak sok szemét miatt.
2022. márc. 12. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!