Lovarda Hűvösvölgy vagy Szent János kórház környékén?
Egy lovarda váltás előtt állok. Szeretném letenni a díjugratás REV-et, a jövőben versenyezni. Hűvösvölgy, illetve XII. kerület környékén lovardát tudnátok ajánlani, ami fel tudna készíteni, illetve versenyeztetni?
Amiket néztem:
Aranypatkó lovarda: nagyon sok rosszat hallottam, illetve nem tudom versenyzésre van e lehetőség.
Honvéd: rengeteg rosszat hallottam, nem is néz ki jól a lovarda, semmiképpen nem szeretnék ide jönni.
Petneházy: egyik nagyon kezdő ismerősöm ide jár, mutatott képet a lóról amin ült, nagyon sovány volt... A másik, hogy a lánynak ez kb. 3 órája volt, már vetették egy 8 fős osztályba, az ülése viszont még egyáltalán nem elég jó hozzá, gerincvédőt sem adnak a full kezdőnek...
Még Gyöngyi lovastanyát, Dóri lovastanyát, Budakeszi lovardát néztem, viszont nem tudok róluk semmit.
Fontos szempontok:
Fedeles
Nem egyfolytában osztályban lovagolunk, vagy legalább nem olyanban ahol 8-an vagyunk.
Tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető.
Nem olyan drága ( egy óra max. 4500 ft., de ha ilyen drága akkor nagyon ajánlom, hogy érje meg a pénzt)
Illetve unikornis lovardában van oktatás? Régi edzőmmel néha jártak oda a többiek a fedelesbe rossz időben, csak azt nem tudom hogy ha nincsenek iskolalovak akkor mire ültek fel.
Nézd meg a linket. Kicsit messzebb de ha van lovad akkor a Lenke Lovasudvar szuper hely tud lenni neked. Azért kell a ló mert úgy mehetsz versenyre. Szakértők vannak ott. Nagyon jó hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!