Csongrád megyében környékén igényes lovarda?
Berente Krisztina
Petőfitelep
Töltés mellett
Domaszék Equest sportlovarda
Van fedeles és díjugrató edzőtáborok is, ráadásul közel van Szegedhez.
A göndörsorra el ne menj! Elmentem egy oktatásra, a tanár 10 percig üvőltött velem, a sírás kerűlgetett. A lovak tiszta hülyék, a lovasok össze-vissza mennek, a tanár egy őrűlt, barátnőm is inkább lemondott a lovaglásról és kiiratkozott.. Azért üvőltözött velem a tanár, mert gatyaszárral lovagoltam szerinte,amikor már téptem a ló száját,de a lónak meg sem kottyant, az összes ló keményszájú, és a tanárokat csak a pénz érdekli, a gyerekeket le se szarják. Én eddig újszegedre jártam a Lovas Huszár Sportegyesületbe, de sajnos bezárt. Az egy ritka jó hely volt.
Ezen kívűl nem tudok más jó lovardát, esetleg a Sissy Lovas Sportegyesület,de az vagy 20-30 km-re van innen (facen megtalálod őket). Esetleg meg ilyen suttyo lovardak vannak, de azt nem nagyon ajanlom :D remélem, tudtam segiteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!