Lovasok, ti is csináljátok ezt...?!
Figyelt kérdés
Ez a videó arról szól lényegében, hogy a lovas lányok a ló boxában pisilnek...ezt itthon is csinálják?
Évekig voltam lovas közösségekben, de ilyet sehol nem tapasztaltam...ledöbbentett, hogy az állat helyére bejár a "gazdi" hugyozni.
2022. márc. 1. 18:48
3/14 anonim válasza:
Nem sokaig lovagoltam meg mar regen is volt, de ilyet nem tapasztaltam. Viszont egy idosebb lovas (ferfi) valami olyasmit meselt egyszer, hogy a lo labara vizelnek, valami izuleti gyulladas miatt vagy ilyesmi engem is sokkolt.
4/14 anonim válasza:
Mert amúgy ha trend lenne szívesen csinálnád?
5/14 A kérdező kommentje:
Itt nem volt szó semmilyen trendről. Csupán lesokkolt, hogy a nagy igényes lovasok egy része ilyesmit művel.
2022. márc. 1. 19:16
7/14 anonim válasza:
Bár nekem itthon vannak a lovaim, de én is pisiltem már a boxba:D Épp trágyáztam és nem volt kedvem bemenni, szóval ott pisiltem. Nem büdösebb a ló pisijénél, sőt.
8/14 anonim válasza:
3mas az a sömör/csüdsömör lehetett, mert falun szokás ez, ahol is csak azért működik, mert az alkoholisták csinálják, az alkohol meg fertőtlenít.
9/14 anonim válasza:
Pisiltem már lónak a boxába, természetesen nem oda, ahova a szénát kapja, hanem a trágyára. Ez nem egy csillivilli lovarda volt, hanem egy nagyon tanyasi, ahol messze volt a WC. Szerintem a pisi belefér, de nagydolgot sose intéznék ott.
10/14 anonim válasza:
Tényleg van olyan lány aki bepisil a ló boxába wow , nem halottam meg ilyenről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!