Nincs időm mindennap megfuttatni a lovat, és ez okból nem tudom megoldani néhány problémámat. Ti hogy csináljátok?
Esetleg keress rá felestartót.
A dolog amúgy simán lehet idomítottságbeli gond is, az én lovam ha tele van, sem vág le ekkora feszkót, főleg, ha előtte le lett futószárazva, igaz, én olyankor előbb bent idomítok vele kicsit, és levezetésnek megyek ki terepre.
Ha bakol, azt meg ki kell ülni, és megrendszabályozni, hogy futószáron lehet, de lovas alatt te ezt nem tűrőd. Azonban nem árt, ha megnézeted a hátát, fogait, a bakolás oka lehet az is, hogy fájdalmai vannak, például, mert nyomja a nyereg a hátát.
Felesben nem szeretném tartani, mert nem akarom hogy más ülje vagy tanítsa a lovamat, mert lehet ő máshogy lovagolná, ami nem a lovamnak válna előnyére, sajnos.
Arra hogy iskolába vigyem, azt sem szeretném hasonló és anyagi okból sem. Nyáron viszont nagyon ügyes(hiszen szünetben mást sem csinálok csak vele foglalkozom) Csak arra voltam kíváncsi, hogy amikor nincs lehetőségem mindennap dolgoztatni, akkor van-e valami kis trükk, amivel megtudnám vele értetni, hogy nem szabad rohanni, megijedni és bakolni. Azért köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!