Szokták még sütni a csikókat? Illetve ha elmaradt, ezt később mikor, hogyan lehet pótolni? Mennyibe kerül?
Kérdező, esetleg a kérdésedet úgy fogalmazd meg, hogy abban az országban is érthető legyen ahol a fórum található!
Vagy ne "népiesen" írd, hanem szakszerűen.
Utána durcázz....
Én akárkivel beszéltem eddig Magyarországon, mindenki így használja. Lehet, hogy Te laksz másik országban. :)
Egyébként szerintem Te is pontosan érted, hogy mire gondoltam hiszen utaltál rá, de ahelyett, hogy segítenél itt kötözködsz.
Tudod, ennyi erőfeszítéssel már leírhattad volna a választ is, de nyilvánvalóan ezt már te sem tudod. Sokra mehetsz a szép kis kifejezéseiddel. ;)
Ne fáradj a válasszal úgyse fogom elolvasni, további szép estét kívánok!
Ha lovas körökben mozognátok pontosan tudnátok a sütés szó jelentését és nem rugoznátok rajta. Szerintem nem a kérdező volt aki először udvariatlankodott.
Válaszolva a kérdésre úgy tudom már a chippelés van érvényben, a sütést csak bizonyos fajtáknál alkalmazzák.
Azt hiszem az volt a gond, hogy nem tüntettem fel, hogy hozzáértő értelmes emberektől szeretnék választ, nem ilyen unatkozós szerencsétlenektől.
Nagyon szépen köszönöm! Azt esetleg megtudnád mondani, hogy melyik fajtáknál alkalmazzák? Kisbérinél esetleg?
1-es 3-as én a ló sütése szakszó. En tanultam lótenyésztést is.
A sütés az szerintem ugyanugy maradt a torzskonyves lovaknal. De smugy 2013 ota nem torzskonyveseknel magyaran nyakon sutotteknel ezt kivalthatja a chip.
Aki meg nem tudna az fajta jelolest jelent. A torzskonyveseket de inkabb helyesebb szarmazasi lapot irni amik a tenyeszallomanyba tartoznak azokat nyereg helyen sutik. Illetve vannak nagyon kulonleges fajta egyedek azokat hatso combon vagy elso lapockan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!