A lovamnak vágtában nem elég erős a zabla?
Figyelt kérdés
A lovamat az előző helyén feszítőzablával lovagolták, én vele mindig csikózablát (a legalapabb Decathlonos) használok. Lépésbe és ügetésbe könnyen irányítható, vágtában viszont mintha nem is törődne vele, jobban bele kell nyúlni, hogy reagáljon rá. Arra gondoltam, hogy nem elég erős a zabla neki, van is feszítőzablám (Tattinis pelhám, álladzólánc nélkül), de nem szeretném azt használni, ha nem muszáj.2022. jan. 1. 13:48
11/11 anonim válasza:
Elozo vagyok, ha csak játszik veled hogy huzogat, néha rátennék egy segédszárat é nagyon jól elóre lovagolnám. Vigyázz mert a segédszár nem azért van rahta hogy kerek legyen, hanem azért hogy ne tudjon huzogatni, uh ne legyen túl szoros a segédszár. A pálcás csikózabla segédszárral jó kombináció lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!