Lovasoktatókènt keveset keresek?
Figyelt kérdés
Óránkènt 1200 ftot kapok nettóban.
Ez jónak számít?
Lovas edző OKJm van.
2021. dec. 25. 00:17
2/15 anonim válasza:
jónak számít
de attól is függ melyik városban?
3/15 anonim válasza:
Nekem kevésnek hangzik...mármint állandó munkahelyként. Ha alkalmi meló, akkor átlagos bér.
4/15 anonim válasza:
1300 egy edzőtermi recepciós órabér Budapesten, szóval véleményes.
5/15 anonim válasza:
Ezt leginkább ahhoz hasonlítanám, ami a lovak lába között himbilimbizik.
6/15 anonim válasza:
hát nem sok az biztos, de más se keres többet. gondolok egy gyárban dolgozóra (annak tudom a bérét, gyárban dolgozok), de sztem egy futár, bolti eladó se keres többet
7/15 anonim válasza:
Bocsi az offért, de hogyan lehet megélni Pesten 1300 Ft órabérből? Én egy hónapig voltam Pesten, de baromi drága volt minden. Mondjuk az tény, hogy nem próbáltam meg spórolni.
8/15 anonim válasza:
#7 egyetem melletti diákmunka a recepció, nem lehetne belőle megélni rendesen. Egy barátom nyomja így, máshonnan is keres még pénzt,és kap vminszülői támogatást is.
Csak az összehasonlítás végett írtam be, mert 1300/óra gyökkettő iqval és végzettség nélküli munka, míg a lovasedzés drága és elit és képesített.
9/15 anonim válasza:
7: Pesten megélni 1300 forintból olyan mint egy másik városban megélni ugyanannyiból, max olcsóbban veszel mindent mint vidéken. Hogy vannak akik balfácánok a pénzhez és a megélhetéshez az egy másik kérdés.
10/15 anonim válasza:
Menj el hidegburkolónak. Ott 2-3000Ft-ot is kereshetsz óránként! De ha a munka büdös, férfiprostiként többszörösét is megkaphatod!
Síkosítót vegyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!