Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogyan allitsam meg?

Hogyan allitsam meg?

Figyelt kérdés
A masodik vagtanal alig akart velem megallni a lo. Nem rohant el, nagy koron maradtunk, de gyorsult es az istennek sem akart megallni. Kikonnyitve vagtaztam, igy elegge elore is doltem. "Reszeltem", aprokat huztam a kantaron, semmi. Az edzom mondta, hogy uljek le, doljek hatra, mert el fog velem rohanni, de azt ereztem, hogy ugy meginkabb elveszitem a kontrollt, meg baromira pattogtam. Ketszer vettem kiskorre, a masodiknal nagy nehezen megallt, de mar szinte maga korul forgott. Az ulesemmel hogy tudom megallitani? Ahhoz vagyok szokva a tobbi lonal, hogy maguktol megallnak, inkabb hajtani kell oket, igy a megallitast nem tudom hogyan kell. Felult ra az edzom utanam, neki nagyon szepen ment, szep lassan vagtazott, szepen megallt. De mar nem mertem harmincadjara is visszakerdezni, hogy hogy kene. Valaki el tudna nekem magyarazni? Lehet mas szavakkal, mashogy leirva jobban felfogom. :D
2021. nov. 18. 20:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mas lonal ment a megallitas, mert a legkisebb jelre is megalltak. Annak orulnek, ha nem kell dolgozni. Ennel a lonal is ment a megallitas lepesben es ugetesben. Az elso lovaglasnal eleg volt csak leulnom, kicsit hatradolnom es ketto aprot mozditani a szaron egymas utan. Az elso vagtanal sem volt problema. Ez a masodik volt rohanos. Az edzo szerint az is elorehajto volt, hogy kikonnyitettem, elore doltem. De igy nala rajottem, rajottunk, hogy ez meg hianyossag nalam. Legkozelebb visszaulok egy olyan lora, akit mar ismerek es bizok benne, kicsit kengyel nelkulizek es ragyurok az ulesemre, csipore, derekre.
2021. nov. 20. 18:21
 12/15 anonim ***** válasza:
Sok sikert :)
2021. nov. 20. 18:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Annak örülnék, ha nem kell dolgozni

Ba**ég, a lovaknál mindig kell dolgozni, apuci kis királynője. Nem lazsa. Ha nem.birod akkor csá

2021. nov. 21. 13:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Apuci kis kiralynoje. :D ember.. oke, hogy ekezet nelkul irok, meg tobbszor le is irtam, mas kontextusban, de a szovegkornyezetbol kiderul, hogy a LOVAK nem szeretnek dolgozni, annak orulnek, ha bent vannak a helyukon es csak esznek. Hajtos lo a tobbseguk, igy mar ertheto? Agyam eldobom.
2021. nov. 21. 18:35
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ékezettel írj, vagy érthetően, hogy ne lehessen félreérteni😂
2021. nov. 21. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!