Hogyan allitsam meg?
Nem a szárral kell megállítani. A szár a lónak a támaszkodási keretet adja, nem a féket.
Válts helyet, hogy tapasztalt, idomított lovon ülhess, jó edzővel.
A jó edző nem csak azt jelenti, hogy jól lovagol, hanem hogy ezt a tudást át is tudja adni. Ha kell, kérdezd meg 30x, és a jó edző örömmel fog válaszolni.
Ez elmeletileg egy nagyon jol kepzett lo, nem reg kerult ide, korabban versenyeztek vele. A legaprobb segitsegekre is jol reagal, de a megallitas az nalam kimerul a "ssss"-nel.
Orommel valaszol, csak nekem kellemetlen, hogy ertetlenkedek, mikor mar elmondta sokszor. Probalom ugy csinalni, ahogy mondja, de valahogy nem az lesz a vegeredmeny, ami kellene.
3mas vagyok.
"a megallitas az nalam kimerul a "ssss"-nel." Akkor biztos nagyon jó edző lehet, hisz nem fektette le az alapokat. Még akkor is, ha te felejted el, és ő elmondta, akkor is látnia kéne és addig gyakorolni amíg egyszerűbb lovon nem megy.
Leülsz és megtartod, ahogy az edződ mondta. Viszont ha ez bizonytalan ülés miatt nem megy, akkor vissza kell kicsit ülni futószárra erősödni.
Nálunk is van jól idomított ló, tud nagyon kényelmesen, lassan is vágtázni, de ha elkapja a gépszíj nehezen áll meg. Őt pl kicsit kontrolláltabb keretben kell lovagolni, vágtához kicsit rövidebb szárat kell nála fogni, hosszúszáron elmegy 1 kört, aztán ő úgy gondolja, hogy mehet és akkor helló van és nehezebb megfogni. A másik gond, hogy akkor is csizmázva van,amikor nem kéne. Gyerek néz, hogy miért viszi a ló, közben kiabálom, hogy ne csizmáááázd, erre ő de nem csizmázom...közben folyamat pumpálja a lába...
3mas vagyok.
Sajnálom 8as, de én veled nem értek egyet.
A vágta nem csak ezekből áll. A kérdező meg persze, hogy nem tud vágtázni, hiszen nem ló :P A gólya alatt nem tudom mit értettél.
Minden lóval lehet vágtázni, de nem minden hogyan, nem elég ügyesnek lennie a lovasnak, ahhoz, hogy a lovat helyesen mozgassa vágtában. Hihetetlen tudás és tapasztalat is kell ahhoz, hogy valaki akár lépésben helyesen mozgasson egy lovat.
Akkor nálunk mindenki hihetetlen tudással bír...
A gólyát felreirtan, kijavitotta az autojavito. Lovardáz akartam irni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!