Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Tényleg ennyire béna az a lány?

Tényleg ennyire béna az a lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jó előre szólok hogy kritizálást nem kérek, nyugodt megértő válaszok viszont jöhetnek.

Na szóval, van egy lány a lovardában, aki, hát hogy is mondjam, kicsit furcsa. Tegnap hosszasan beszéltem az edzőmmel, és nagyon kritizálta, pedig nem szokása másikat ennyire kritizálni.

Amiket a lány "csinál":

- 18 éves de azt mondja hogy 15 éve lovagol. Erre az edzőm: hát nálunk azzal semmire sem mész.

-Edzőm: Mindig amikor lovagolni jön 6 kiló vakolat van fején (smink).

-Kiviszi a ló a pályáról, és hogy visszavigye a pályára, Ráb**z kettőt a pálcával.

-A ló hátravágtat a karámjához, a lánynak teljesen szétesett az ülése, utána az edzőm este engem kérdezett, mint pártatlant, hogy csúnyán ült-e.

-Aztán amikor megállt a ló, leszállt róla, és GUGGOLT a ló mellett.

-Vágtaban nem tud közlekedni, letarol engem a lovammal együtt, edzőm már fohászkodott, hogy ne essen bajom.

-Belejön a lovam farába, és nem tud menni nagykört a csaj, mert nem önálló, és ezért nyilván az én lovam bakolt, én meg szőrén voltam, majdnem leestem.

-Ott fotózgatja a lovat, a malacokat, és menőzik azzal hogy ő már ugratott (én is ugrattam 90cmt), és a videót mutogatja mindenkinek.

-Menőzik azzal hogy ő már igy meg úgy esett, és hogy az milyen durva volt.

Szóval kb ennyi jutott eszembe most.

Normális válaszokat!

És hozzáteszem hogy ebben a kérdésben az edzőm véleménye is benne volt.

Kritizálást nem kérek.

Köszönöm!

2021. nov. 13. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 A kérdező kommentje:
színvonalas hely. de kszi az egyetértést utolsó
2021. nov. 14. 16:41
 62/86 anonim ***** válasza:
94%
Színvonalasan sz*r.
2021. nov. 14. 16:44
 63/86 anonim ***** válasza:
93%
Felnőttként alig merek elmenni egy lovasiskolába megtanulni lovagolni, mert minden lovas hely egy nagy viperafészek :D
2021. nov. 14. 17:31
 64/86 anonim ***** válasza:
93%
Nem kellene ilyen magas lóról beszélned.
2021. nov. 14. 17:37
 65/86 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon toxik közösségek ezek a lovardák. Hogy lehet egy ilyet még gyakori kérdésekre is kiírni? Nem elég hogy, kipletykálod mindenkivel szerencsétlent, még világ előtt is le akarnád szólni?
2021. nov. 14. 17:54
 66/86 anonim ***** válasza:
97%
Fú, tényleg, az ember lovagol, szinte érzi, hogy a kislányok átfúrják a hátát a méricskélő tekintetükkel. Ebben a korban mindent akarnak rólad tudni, az anyagi helyzetedtől a sminkelési szokásaidig. Meg fog jönni az eszük, de mire megjön, addig eltelik még 10 év és jön az utánpótlás :D közben én meg csak jól szeretném érezni magam, lovagolni végre egyet, a természetben lenni, nem azzal foglalkozni hogy a kislányok miket találnak ki róla.
2021. nov. 14. 18:07
 67/86 anonim ***** válasza:
100%

Minek neked 3 ló, ha nem tudod eltartani? Tudod mikor adnám bele a közösbe.....

az egész dolog úgy sántít ahogy van. Van 3 lovad, ami felestartásba van, meg van ott több edző. Számomra evidens lenne, hogy az az edző dolgozzon a lovaimmal, akivel én is dolgozok, ne egy másik.

Az, hogy a csaj sminkelve megy lovagolni az ő dolga, az, hogy leguggol a ló mellé nem értem miért főben járó bűn, én is szoktam. Ha problémád van a lány lovaglásával, vagy ahogy bánik a lovaddal, az Ő edzőjének szólj, ne a tieddel pusmogj, másrészt, ha oknélkül ráb*sz a pálcával én meg szájbaverném, hogy mégis mit képzel magáról, hogy bántja a lovat, főleg, ha az enyém.

Nem a csaj a béna, hanem az ez egész szituáció, meg ahogy te meg az edződ lekezelitek.

2021. nov. 15. 07:56
 68/86 anonim ***** válasza:
100%
Három feles ló helyett tarts egy teljesen sajátot. Szívesen.
2021. nov. 15. 08:04
 69/86 A kérdező kommentje:
69: beszéltem a csajjal hogy mit képzeli vetni a lovamat. Lett is egy kisebb-nagyobb sebe. Megmondtam neki hogy őt terheli 100%-osan a költség. Na mindjárt nem lovagolt a lovamon többet 🙂
2021. nov. 15. 14:51
 70/86 anonim ***** válasza:
100%
Ezt leírod magyarul is?
2021. nov. 15. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!