Mennyire nehéz 27 évesen megtanulni lovagolni?
27 éves férfi vagyok, s mindig is szerettem volna megtanulni lovagolni. Korábban viszont ezt előbb az anyagi körülmények, majd a sok teendőm nem engedte. Jelenleg, legalábbis jövőre más már tudnám vállalni.
Átlagosan hány hónapig érdemes futószáron lovagolnom? Később hobbiból kívánom folytatni, akár tereplovaglásként is, versenyszerűen nem szeretném űzni.
Felszerelésről gondoskodom majd (sisak, csizma, térd-és könyökvédő), gondoskodom, Decathlonban szerezném be őket.
Előre is köszönöm szépen a segítségeket.
Nem fognak mutogatni!
5os vagyok
El kell ismernem, kissé rövidre fogtam ezt az alkalmazkodást. Itt nem a társaság sörivási vagy holdimádati szokásaihoz való alkalmazkodásról volna szó, hanem az emberi test alkalmazkodásáról a ló mozgásához.
A mutogatást illetőleg meg, hát... szerintem olvasd el még egyszer, mit írtam.
Ami az addig edzést illeti, jó gondolat, már most kezdheted megtanulni elkerülni a megmerevedést.
13-as, köszönöm szépen az érdeklődésedet. :) Jól megy, köszönöm, februárban kezdtem Budapesten. A fel-és leszállásba lassan bejelöttem, a lovon ülni kellemes és felvszabadító érzés.
A tanügetés és a könnyített ügetés terén is egész jól haladok, az utóbbinál a ló mozgásának ritmusát is át tudtam venni, bár gyorsabban kell még mozognom.
Talán ősztől már futószár nélkül is menni fog.
A felszerelést is megvettem hozzá.
Köszönöm szépen, hogy leírtad ezeket az ügetésről. :) Akkor a tanügetés lesz a lényegesebb. A könnyű révén a ló kicsit pihen.
A vágtára talán jövőre kerül sor, ahhoz még nagyon messze vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!