Mennyire nehéz 27 évesen megtanulni lovagolni?
27 éves férfi vagyok, s mindig is szerettem volna megtanulni lovagolni. Korábban viszont ezt előbb az anyagi körülmények, majd a sok teendőm nem engedte. Jelenleg, legalábbis jövőre más már tudnám vállalni.
Átlagosan hány hónapig érdemes futószáron lovagolnom? Később hobbiból kívánom folytatni, akár tereplovaglásként is, versenyszerűen nem szeretném űzni.
Felszerelésről gondoskodom majd (sisak, csizma, térd-és könyökvédő), gondoskodom, Decathlonban szerezném be őket.
Előre is köszönöm szépen a segítségeket.
Hét addig fogsz futoszáron menni ameddig az edződ jónak látja. E te Gigi d.megmonfani hogy én xy hónapig futoszáron akarok lovagolni. Én 2 órát voltam futoszáron, mert ügyes voltam (előtte már lovagolt, csak lovardát váltottam, nagyon kezdőként). Bármikor meg lehet tanulni lovagolni.
Felszerelések amik kellenek:
Kobak (enélkül nem engednek lóra ülni!!)
Gerincvédő (nem kötelező, de életét menthet)
Kesztyű ha a nem akarod hogy az első 5 percben hólyagos legyen a kezed, ajánlom. Amúgy az elején e lesz szár)
Lovaglócsizma/lovaglócipő
Lovaglónadrág (különleges varrrása miatt kell, hogy ne essen baja a lábadnak, ok becsípi a kengyel szíj stb.)
Kb ennyi
Köszönöm szépen. :) Akkor az edzőtől függ minden, meg azért rajtam is, hogy mennyire tudok belejönni. Örülök, hogy ügyes voltál.
Akkor nekifágok majd jövőre.
A felszereléseket is köszönöm, hogy leírtad. Megjegyzem s beszerzem őket.
Szívesen. Ha bármi kérdésed lenne, írj privit.
5os vagyok
Köszönöm szépen mindenkinek. :)
7-es, akkor valóban nem vagyok, s gondolom, neki is jól jött a lovaglás.
5-ös, nemsokára írok majd.
9-es, nemrég voltam serdülő, megpróbálok alkalmazkodni majd. Nem hinném, hogy mutogatnának rám, elvégre kezdőkkel együtt leszek egy csoportban. Addig edzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!