Ha a szülő nem ért hozzá, a gyereknek se legyen lova? Hogy is van most ez?
Tegyük fel, hogy egy gyerek szeretne egy lovat, lovagol is jó ideje, megvan a kellő tudása, a szülőknek megvannak hozzá az anyagiak. A szülők még örülnek is, hogy a gyerekük lovagol, megvennék neki a lovat. Van profi edzője a gyereknek, aki segít kiválasztani a lovat, aztán a ló egy jó lovardába kerül, ahol figyelnek rá és az edző edzi őket.
Viszont a szülők nem értenek a lovakhoz.
Ebben az esetben minden ideális lenne a gyerek számára egy saját lóhoz, csak az az egy szépséghiba, hogy a szülők nem értenek hozzá.
Akkor most a gyereknek azért ne legyen lova, mert bár neki megvan a kellő tudása, a szüleinek nincs?
Kérem hanyagoljuk a “ne kapjon lovat”, “dolgozzon meg érte”, “én biztos nem vennék lovat a gyerekemnek” válaszokat és minden továbbit, ami nem közvetlenül a kérdéshez kapcsolódik.
Bevallom, a kérdést az egyik tegnapi (?) kérdés ihlette, amelyben az anyuka arról érdeklődött, hogy megérné-e lovat venni a lányainak. (Lusta vagyok belinkelni, de értékelném, ha valaki megtenné!)
Az en szuleim sem ertenek a lovakhoz ezert vettunk elso nagy lonak 5 evest😂 de be kell h valljam, ez 2 eve volt es a semmirol jutottam 130ra.
Laikus szulokkel 2 fele keppen mehet:
Jol jarsz mint en
Vagy ugy ahogy az 1. Irta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!