Miért szokták a Casco kobakokat ajánlani?
Eddig csak alkalmanként lovagoltam egy ajándékba kapott (vagy a lovardában kölcsönvett) kobakommal. Hamarosan szeretnék elkezdeni rendszeresen edzeni, amihez rendes felszerelést szeretnék.
Kábé mindenhol azt olvasom, hogy a Casco a legjobb, mindenképp azt vegyek.
A kérdésem az, hogy miért? Miért jobb a többinél?
Mert ugye ezek szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ergo mindegyik kobak jó és véd. Ez miben nyújt extrát?
Én is idén vettem Casco-t és nagyon szeretem . Pille könnyű, mégis elegáns, jól véd (legalább is remélem), nagyon sok helyen állítható, fejre szabható. Előtte Haloriderem volt, ami a Casco mellett rohamsisaknak tűnik, meg az is ilyen posztóval bevont volt, szóval tisztítása kicsit macerás volt, meg fix méretűm, de azét azt is szerettem, de a mostani sokkal jobb.
Egyetlen hátránya van, hogy a műagyag könnyen karcolódik, ami használatában nem, csak esztétikában befolyásolja.
Mert jó a marketingje (azért is kerülnek annyiba, amennyibe, mert rengeteget költenek reklámra IS). Fejvédő eszközök esetén a szabványt kell nézni: ugyanannak a szabványnak kell megfelelnie a 200 ezres és a 20ezres kobaknak is. És a 200ezrest is ugyanúgy le kell cserélni, ha estél benne, és a fejed is érintette közben a talajt, akkor is, ha nincs látható sérülés a kobakon.
Én ezt használom: [link]
A nagylovasban vettem a sajátomat, neten rákeresve több helyen is kapható. Szeretem, mert állítható tarkónál, így télen alá tudok venni egy vékony sapit, hogy ne fagyjon le a fülem, nyáron meg szellőzik.
Egy a lényeg: ne látatlanba rendelj kobakot, hanem menj el, próbálj fel többfélét, és olyat vegyél, amit kényelmesnek érzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!