Hogy kérjem fel a lovam lábát, ha nem adja, és előrehúzza a lábát?
Figyelt kérdés
2021. szept. 10. 19:41
1/6 anonim válasza:
Kapcsolj be valami country zenet aztan kerd fel. 😏
Viccest felreteve ha a laba melle allsz es a belso labanal elkezded a labtőtöl lefele simitani az elulso labkozepig es ott egy picit jelzed neki a felkerest es ezt ismetelgeted akkor egy ido utan sikerulni fog.
Parelli 7 game
Erdemes tanulmanyoznod
3/6 anonim válasza:
Amugy ha elorehuzza lehet faj neki valami. Biztonsag kedveert nezesd meg allatorvossal.1-es vagyok.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem fáj neki az tudjuk. Köszi a valaszokat
2021. szept. 10. 21:02
5/6 anonim válasza:
Meg kell tartani, ha kell hátrébb állsz. Amikor enged te is engedsz, mindig azt dicséred amit el akarsz érni, nyugalommal. Tehát eleinte nem szabad sokat kérni tőle. Csak amennyit elbír. Ha túltolod véletlen nem hagyhatod rá a baromságot
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom utolsó. Csak szemtelen. Gondolom. De már elkezdtük orvosolni a problémát. Az edzőknek feladja, de nekem nem.
2021. szept. 10. 21:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!