Ló nasi / jutalomfalat recept?
Figyelt kérdés
Érdekelne itthoni recept . Néztem a Dechatlonosat de az enyémnek nem tart sokáig és elég drága is . Valami hazi megoldás ami akár a telet is kibírja ha most megcsinalom .2021. aug. 14. 19:00
1/18 anonim válasza:
A decathlonos tök olcsó és nekem hónapokig kitart, pedig napi 2-3 lovon mindig ülök, és 2-2t kapnak, pluszban is szoktam adni.
2/18 A kérdező kommentje:
Nekem 1 hónapot bir max .
2021. aug. 14. 19:08
3/18 anonim válasza:
4/18 anonim válasza:
"Nekem 1 hónapot bir max ." Mennyit adsz neki naponta??
5/18 anonim válasza:
"Ló nasi / jutalomfalat recept?"
Semmi különleges. Kockacukrot adjál neki. Azt szeretik
6/18 anonim válasza:
Adjál neki almát, azt nagyon komálja. A kockacukrot is szereti, de attól elromolhat a foga.
7/18 anonim válasza:
A kockacukorral csínján, főleg ha a normál nasit is nyomod neki ezerrel. A lónak csúnyán fel lehet ba.szni az inzulinját a cukorkázással. (sőt mi több az édességezéstől ló is lehet inzulinrezisztens)
8/18 anonim válasza:
Azért nem kell lepontozni.
Ennyi pirosat még egy hozzá szólásomra se kaptam.
Nem értek hozzá, Én csak segíteni próbáltam.
5-ös voltam
9/18 anonim válasza:
Kb olyat írtál 8as, hogy a gyerekedet vidd el minden nap a mekibe ebédelni.
Nem kell meglepődni, itt felelősségteljes lótartók vannak (vagy szeretnének lenni), a kockacukor pedig köztudottan árt a ló fogainak, aminek durva következményei vannak.
Mégha azt mondtad volna, hogy fél évben egyszer adjon kockacukrot, azt mondom oké, de a kérdés egész télre, hónapokra vonatkozott.
10/18 anonim válasza:
Egyetértek a 9essel. Ha nem értesz hozzá, nem kell hozzászólni, vagy akkor írd az elejére, de akkor sem kell meglepődni, ha lepontoznak. Ez nem likejel, hanem a válasz hasznosságát jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!