Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lovásárlasban kérnék segítsége...

Lovásárlasban kérnék segítséget ?fogalmazhatók így is!

Figyelt kérdés
Sziasztok lovasok! Szóval van egy iskola ló aki fogalmazhatunk úgy hogy a lekünk egyé vált ezt csak lovasok érthetik mert sokszor megkapom hogy majd lesz masik... Ez nem igy van azért na szóval 400.000ft ami nem drága 17.5 éves vagyok szüleim nem támoganak a helye megvan kajája mindene de a lóra nem maradt pénzem a nyárimunkás főnököm át baszott ma kellett volna menni es mondta hogy nem kell es 2 het mulva eladja másnak egy olyan kupecnek aki kolbászt csinál belőle mert idős 20 éves igen nem fiatal de mivel meg van mit tanulnom 3 járó módba biztosan közlekedek de nekem ő lenne a megfelelő első lónak már napiszinten sírok hogy mi lesz mert én ezt nem szeretném hogy máshoz kerüljön nagyon érzékeny a lelke lovasok kérlek segítsetek tudjátok milyen érzés mikor Ő az a ló es érzitek hogy ti egyek vagytok kérlek segítsetek írjatok privátba és ott beszélünk munka lehetőség bármi kérlek titeket!

2021. jún. 28. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Ha a szüleid nem támogatnak ebben, akkor nem lesz lovad egyelőre. Majd ha önállóan eltartod magad, akkor.
2021. jún. 28. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
96%

Egy gond van, 20 éves, apránként előfognak jönni a betegségek, sok táplálék kiegészítőre lesz szüksége, amire a nyári munkás béred nem lesz elég, mert csak egy jobb kiegészítő 20.000 forint és akkor csak egyről beszélünk.

Patkolás is havi egy 10es minimum. Engedd el sajnos.

Nincs rá annyi pénzed.

2021. jún. 28. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
"ajandek lonak ne nezd a fogat!" - ennyit tudok, ezt is csak hallottam :DDD
2021. jún. 28. 13:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyari munkabol nem tartunk lovat, nem lehet. Mennyit keresnel 2 honap alatt? 200 ezret? Es akkor lehet, sokat mondtam. Az tudod mire eleg? Semmire. Gondolom nem veletlenul akarjak eladni “kolbasznak”, ahogy te fogalmaztal, mert maximum te lennel az egyetlen balek, aki megvenne. Biztosan vannak mar vele problemak, kulonben konnyen eladhato lenne.
2021. jún. 28. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem előbb tanulj meg helyesen írni, fogalmazni, hogy meglegyen a jó érettségi aztán bekerülj egy jó felsőoktatási intézménybe ahol ha lediplomáztál annyit keresel egy hónap alatt, hogy biztosan el tudod tartani azt a lovat. 17évesen még gyerek vagy, a lovat nem elég csak megvenni. Állatorvos, kaja, szállítás stb. mind pénzbe kerül.

Azért sok sikert!

2021. jún. 28. 14:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Valóban sokban van egy ló tartása, havi 100 körül jön ki, edzővel. (Szerintem kellene edző, ameddig nem tudsz mindent)

Az a baj, hogy csak nyáron keresel pénzt, de a lovat egész éven tartani kell, a szüleid pénzét meg nem költheted el te.

Egész éven dolgoznod kellene, hogy el tudd tartani a lovat. Az meg a suli rovására menne.

A szüleid is gondolom tudják, hogy a lótartás nem gyerekjáték, ha valami baja lesz +költség, ha nagyon nagy a baj elvihet több százezret is. Nem fogod rá sajnálni a pénzt, mert szereted, de honnan lesz ennyi pénzed, eladod a házat?

Az az érzésem van nem is 17 éves vagy.. szóval kérlek értsd meg, hogy egy igazi lóra akkor állsz készen, ha nem csak te, hanem a körülötted lévő emberek is alkalmasnak tartanak majd erre.

2021. jún. 28. 14:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnállak, ezen a legtöbb lovas átesik, hogy beleszeret egy lóba, de azt kell mondanom, hogy lehetetlenre vállalkoztál. Amíg ott van, legyél mellette, amennyit tudsz, de ennél többet, ahogy látom, sajnos nem tehetsz. Tedd boldoggá és derűssé ezt az időt, amíg együtt lehettek. Őt most nem mentheted meg.. Sajnálom :(
2021. jún. 28. 18:06
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy a szívedhez nőtt, de pénz nélkül nem megy. Még ha meg is tudnád venni, akkor is kéne havi 30-40 ezer Ft legalább a tartására. Esetleg megvétel nélkül úgy tudnád "megmenteni", ha kibérled, mondjuk fizetsz a lovardának havi 50-60 ezer Ft-ot és akkor csak te foglalkozol vele, viszont ugye ez a pénz is havi fixen kéne. Sajnálom, de sajnos ez van.
2021. jún. 29. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg meggyőzhetnéd a tulajdonost, hogy adja el valaki másnak, a tied nem lesz de legalább él még egy ideig. Vagy a lómentésnek is írhatsz, hátha ki tudják vásárolni.
2021. júl. 15. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!