Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Megéri megvenni?

Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy maya delorez nadrágot csak nemtudom hogy megéri e. 79 eurósat szeretném megvenni. heti 2x járok lovagolni ezen kívül már van 2 nadrágom egyik már kicsit kicsi szval amit rendszeresen haszálok egy van. Nektek bevált ez a márka? Vagy tudtok ajánlani ehhez hasonló márkát?

2021. jún. 22. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
Igen, de fehéret vegyél.
2021. jún. 22. 21:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem versenyzek ezért nem fehéret néztem hanem ilyen lilás szürkés színű, köszönöm a választ
2021. jún. 22. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
nem éri meg , hagyd az ilyen hülyeséget mint lovaglás semmi értelme nem a pusztán lakunk már
2021. jún. 23. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem volt még ilyen nadrágom, de most szeretnék venni egyet én is, mert sok jót hallottam róluk és az olcsóbb nadrágjaim nagyon hamar tönkremennek, úgyhogy most elhatároztam, hogy most kipróbálok egy kicsit drágább márkát is.
2021. jún. 23. 10:08
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Ha még olyan korban vagy hogy még fogsz nőni, szerintem felesleges és értelmetlen, vannak jó és olcsóbb nadrágok, főleg ha heti kétszer jársz
2021. jún. 23. 10:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Már nemnagyon fogok nőni, szval megrendeltem
2021. jún. 23. 11:49
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem versenyzel, heti kétszer jársz elég lenne egy olcsóbb is. Csak versenyre öltözünk puccosan, a lovardában senkit nem érdekel mi van rajtad, gyakorolni és edzeni mész oda.

Ha durván számolok ez 30k. Nem LENNE fölösleges, ha többször járnál lovagolni. De szerintem így csak pénzkidobás, hobbiból..

2021. jún. 23. 12:09
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Pénzkidobás vagy nem, azt a kérdező tudja, ugyanis az ő pénze. Ő tudja, hogy megengedheti-e magának, vagy sem?
2021. jún. 23. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
69%

Pont ez volt a kérdése, utolsó hogy megéri e..

Nem tudom hogy miért pontoztak le minket, akik azt írtak hogy felesleges, mert akkor is az, 30000es nadrágot venni, holott van ugyanolyan jó 16-20ért is. Főleg ha heti ketszer megy, nem kell olyan strapabíró

2021. jún. 24. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!