Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Esőtakarót megéri megvenni?

Esőtakarót megéri megvenni?

Figyelt kérdés
A lovaimnak szeretnék esőtakarót venni de nem vagyok benne biztos hogy megéri e. A feje ugyan úgy elázik és esőtakaróval kint lehet hagyni a lovat a szakadó esőbe, mert ez nekem olyan elképzelhetetlen? Ti szoktátok használni vagy csak bent porosodik?

2021. márc. 14. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A lovakat alapvetően nem zavarja a szakadó eső, gyakran direkt kiállnak ázni, de ha valami problémája van a lónak, pl a bőre nagyon érzékeny ilyesmik, vagy neked nincs időd szárítgatni, esetleg sportoló vagy, vagy edzéseid vannak, akkor lehet érdemes beszerezni. Mi nem használunk, nekünk nincs szükségünk rá, meg amúgy is délelőtt van karámban, mire én megyek edzésre addig ugyis megszárad. Ja meg amugy is szétszaggatná:)
2021. márc. 14. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Én a Mesi lovamra ha esik mindig rárakom.nekem nagyon megérte mert lovaglás után megnézem az időjáráselőrejelzést ha kell rárakom.Lehet olyan takarót venni ami védi a víztől a fejét
2021. márc. 16. 07:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!