Jó ötlet ilyen lovat venni?(többi lent)
Figyelt kérdés
Kezdő vagyok, első ló lenne,az első 1-2 évben biztosan nem járnék versenyre de utánna sem, szval hobbiló lenne, de nem csak ellovacskázni, hanem fejlődni is szeretnék vele. Bértertásban lenne, heti 4x-5x vagy többször tudnék kimenni hozzá stb... Érdemes egy olyan lovat venni aki 12-15 között van? Korábban versenyzett(ugrásban), de én ugye nem versenyeznék. Akkor át kell lovagolni vagy csak akkor ha komolyan versenyzett? Nem egy konkrét lóról beszélek, hanem még nézelődök. Tehát a fő kérdés az lenne, hogy nem e túl öreg a ló és hogy át kell e lovagolni?2021. jún. 22. 19:04
11/12 anonim válasza:
Akik azt mondják,h 15 éves lovat nem érdemes venni, mert 3 év múlva vágóba kell adni ez hülyeség- 16 évesen vettem a lovam, most 21 éves, sokat járunk terepre és imádja, látszik rajta❤szívesen jön, nem kell erőszakoskodni vele, nyílván egyed kérdése is, de nem kell általánosítani, 20on felül is bőven van élete annak a lovacskának, nem kell leselejtezni...
12/12 anonim válasza:
Ha haladó leszel akkor jöhet a ló. Előbb semmi képen sem. Nem vagy tisztában ezzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!