20 éves lovat megéri megvenni?
A kutya kategoriába hogy jönn a ló? :D
Nah mind1 XD
am sztem se vedd meg. Fegyél fiatalabbat,és akkor jobban hozzád szokik.
Nem kutyakategóriába írtam! =/
Állatok - Egyéb kérdésekbe
Fiatal csikó..Szeretném én is ha mellettem nőlne fel de kezdésképpen egy 6éves körülit veszek. Mivel 6 évesig a legtöbb paci állítólag bolond. Haveromnak volt egy 3 éves pacija meg vett mellé egy másikat ő 4 éves volt. És elmentek terepre és nem lehetett őket féken tartani mert nagyon bolondok voltak. De csak akkor ha makacsok. Mivel 6 éves koráig csikó ezért csak 6 éves felettit veszek!Ami terepen is nyugodt és alapból is!
szia.én 10 éve lovagolok.
szeritnem se vedd meg.
pláne,hogy még előttted áll az éelt. még akármi lehet belőled. ki tudja. lehet h elhatározod h díjlovaoglni v épp díjugratni szeretnél.és ahoz pedig egy 20éves ló többsége már nem megfelelő..!
6-7-8 éves lovat vegyél.
ami "iskolaló." az egy "kezdőnek" tökéeletesn megfelel arra,hogy bennt a lovardában a akarámban el lépegessen,ügetgélje,vágtázgasson vagy esetleg kimennnyen néha néha terepre ügetni meg lépni .
aztá madj később ha már sokkal jobban megy és véglelg eldöntötted h mit szeretnélmcsinálni akkor veszel mellé,vagy helyette 1 olyan lvoat ami versenyló és célra megfelel.
Képről SOHA ne itélj.!
el kell menni kipróbálni és megnézni.!
állatorvost midnen féle képpen vinnetekk kellmgatokkal,hogy megtidja vizsgálni h van-e esetleh kívülről nem látható betegsége. láb-izület problémák stb.!!
rem tudtam ezzel segíteni.
14/L
Köszi a segítséget!:)
Még csak tervezzük a lovat szüleimmel még meg kell nagyobbítani hátul a nagy pajtát. és megcsinálni, hogy télen ne fázzon meg!:)
Hobbiból, hogy egész nap a karámban legeljen? Megéri, segítesz szegényen, aki végigdolgozta az egész életét.
Lovaglás fejlesztésére, kapcsolat kialakítására? Semmiképp! Nem bírná az iramot, ráadásul nehéz belegondolni, de nem fogja sokáig bírni, manapság ezek a hosszú telek és időjárás sem segít az idős lovakon. Kötődni fogsz hozzá, ő pedig előbb- vagy utóbb el fog pusztulni. Gondold meg, lehet hogy olcsóbb, de a lelki ára nagyon nagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!