14 éves vagyok. És még soha nem volt telefonom. Most kinéztem egyet magamnak. És szeretném megvenni sulikezdésre. Hogyan kereshetnék egy kis pénzt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 22:43
1/11 lalu480 válasza:
uristen 14 eves vagy soha nem volt teled uristen
2/11 A kérdező kommentje:
Okcsá.
Nem várok OFF-okat.
2011. aug. 4. 22:48
4/11 anonim válasza:
off lesz : vannak oldalak,ahol lehet telefont venni sokkal olcsóbban.nekem sincs ,,aztamindenitmilyenjo´´ telefonom,csak hivni,sms-t küldeni lehessen,meg van rajta 2mpx-es fényképező.jobban megérte,mint valami drága.
5/11 anonim válasza:
Előző: azt sem írta milyet szeretne. :)
Nah szóval szerintem próbálj meg beszélni a szüleiddel. Segíts be a házimunkában meg kérdezd meg őket hogy mit kéne csinálnod ahhoz hogy megvegyék neked. Mivel pénzt szerezni nem nagyon tudsz, hisz dolgozni még nem lehet. Mindenképpen a szülőkkel kéne valahogy egyezkedni. :)
6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm : )
2011. aug. 4. 23:16
7/11 anonim válasza:
Feltehetően a szüleidnek már több éve van telefonja, ami azt jelenti, hogy ők akár 0 ft-ért is hozzájuthatnak elég jó készülékekhez, így felesleges lenne erre költened.Feltéve, hogy ők is szeretnének neked telefont.
8/11 A kérdező kommentje:
nem nagyon akarják .. eddig nemtudtam őket rábeszélni : |
ezért kellene összegyűjtenem egy kis pénzt..
2011. aug. 4. 23:53
9/11 anonim válasza:
Nem dolgozhatsz 15 éves korodig.
Okcsá.
10/11 anonim válasza:
Ha ők nem akarják, hogy telefonod legyen,kár a gőzért. Vagy a tudtuk nélkül akarsz venni egyet? Miért?
Csak így vagy elég menő a társaid szemében? Ezt feltételezem abból, hogy sulikezdésre akarod.
Megkérdezted már a szüleidet, hogy miért ellenzik annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!