Akik abbahagyták a lovaglást (akárcsak kis időre is), honnan tudtátok, hogy most ezt kicsit félre kell tenni?
Nem sérülésre gondolok, hanem egyéb dolgokra. Elég vegyes érzelmek vannak bennem, és nem tudom mitévő legyek. Több dolog miatt elment az egésztől a kedvem, de közben hiányzik is..
Trollok és rosszindulatúak kérem kíméljenek!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! A baleset-es résszel sajnos nagyon igazad van, és nagyon nem szeretném magam annak kitenni.
Köszönöm még egyszer!
Nem leszek népszerű ezzel, de annyira nem volt rá pénz, hogy nem okozott örömöt, amikor kimentem. Másra kellett volna inkább.
Lovagoltam újra, amikor megint ki tudtam fizetni
Fiam lovagolt évekig, majd abbahagyta mert az a pár fiú is kikopott a társaságból.
Iszonyat mennyire elnőiesedett a lovaglás, persze nem tehet erről senki sem, de vissza kéne szerezni a fiúkat, férfiakat, mert így?
Nem tudom, esetleg más tapasztalta ezt?
Az én okom az volt, hogy megismertem valakit, majd minden szabadidőmet vele töltöttem, így nem maradt a lovaglásra időm. Mára már bánom, mert bele tudtam volna tenni heti 1-3 edzést.
A társaság sem volt a legjobb, szinte a kőgazdagok mehettek csak versenyre, ez pedig meguntam 3 év alatt. Itt gondolok konkrétan azokra, akik egy héten 100k-t is képesek voltak elkölteni a lóra. Most keresek másik lovardát, ahol remélhetőleg az utóbbi nem fordul elő.
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát, és azt is, hogy ennyien megosztjátok, hogy veletek mi történt! Nagyon sokat segítettetek!
Az a helyzet, hogy velem is (többek közt, mert picit összetett a dolog😅) hasonlók történnek, mint amit #6 is írt az első lovardával kapcsolatban.. és már egyre kevésbé érzem azt, hogy ez így tényleg rendben lenne...
Valamint az is gond nálam is, amit #8 írt. Úgy érzem a társaság sem a régi, valamint elég gazdagok járnak ide is, és úgy érzem kinéznek, mert nem vagyok kint mindennap. Egyetem, időhiány miatt sem tehetem meg, valamint pénzileg sem férne bele ennél több. Sokan meg hetente 30 ezret költenek edzésre, én pedig ezt nem engedhetem meg magamnak anyagilag..
Még egyszer köszönöm mindenkinek!
Ugyan nem teljesen ez volt a kérdés, de hátha segít.
15 év alatt rengeteg olyan időszak volt, amikor legszívesebben abbahagytam volna. De helyette mindig inkább megoldottam a problémát. Rossz a társaság? Kerestem másik helyet. Nincs rá éppen pénz? Dolgoztam a lovak körül, hogy cserébe lovagolhassak. Ha igazán szeretnéd akkor bármit meg lehet oldani.
Nyilván nekem a lovaglás az életem nagyon nagy része. Nem versenyzem és nem is szeretnék, gazdagok sem vagyunk, egyetem mellett kevés az időm, mégis minden nap kint vagyok a lovakkal. Ha neked csak egy időtöltés akkor szerintem akkor hagyd abba, amikor már felmerül ez a gondolat a fejedben. És akkor menj vissza, amikor már nagyon hiányzik és nincsenek benned negatív érzések.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!