Dijugratas.hu-n muszáj teljes névvel regisztrálni?
Figyelt kérdés
Ki nem állhatom a keresztnevem, és mindig is a becenevemen voltam szólítva barátok, tanárok, család, mindenki által. Szerintetek muszáj a teljes, hivatalos nevet írni vagy nincs akkora jelentősége?2021. máj. 18. 19:16
2/5 A kérdező kommentje:
Erzsébet. Amire megváltoztatnám, az a Zsóka lenne.
2021. máj. 18. 19:55
3/5 anonim válasza:
Hát igen az előbbi kicsit régimódi, de ne szégyelld szerintem. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ezt írtad, de sokan bántottak miatta és tényleg senki nem hívott még úgy, ezért utálom és szégyellem:( így a kérdés továbbra is fennál: van rá lehetőség, hogy azt írjam be vagy arra módosítsam, vagy muszáj a teljes név? Mert általában tudom, hogy az szokott lenni.
2021. máj. 18. 20:01
5/5 anonim válasza:
A saját nevedet kell megadni. Ha nevet változtatsz hivatalosan, akkor azt kell megadnod amire változtattad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!