Van olyan, hogy valakinek szinte egyből sikerül elsajátítani a helyes ülést lovon?
Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 10:50
1/4 anonim válasza:
Én 3 éves koromban ültem először lóra, hobbi szinten csináltam. Az, hogy sikerült-e egyből a helyes ülés nem tudom, de egy jó oktató és sok türelem csodákra képes. :) Ha szereted, nem nehéz belejönni.
2/4 anonim válasza:
Attól függ, mit értünk ülés alatt. Amit a pálya szélén álló szülő gondol, hogy nézi a csemetéjét, vagy amit a lovas ért az ülés szó alatt. Annak egyik részét, az ügetés kiülését nem minősíteném úgy, hogy "nem nehéz belejönni". Sokaknak sosem sikerül. És persze vannak, akiknek szinte pillanatok alatt megy.
3/4 anonim válasza:
Szükség van megfelelő izomzatra, izomerőre, ritmusérzékre, ügyességre, meg némi tehetségre. Ez valahol olyan, mint a többi készségtárgy. Van aki szint egyből ráérez, sikerül neki, van akinek meg hosszú évek alatt jó edzővel sem sikerül, hiába tölti lovon az életét.
4/4 anonim válasza:
Vagy van hozzá tehetséged és szinte egyből ráérzel, vagy nincs és kicsit több időbe telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!