Lovat szeretnék de apám nem engedi, ötletek?
Nos régóta lovakkal foglalkozom meg járok rendszeresen lovardába.
Kiskorom óta szeretnék egy saját lovat, csak apám nem engedi, mivel ő nem szereti a lovakat és szerinte nagy felelőtlenség.
Pedig sokat utána olvastam, átfutottam minden lovakkal kapcsolatos oldalt, tartásuktól kezdve a gondozásukig.
Anyámat meg nem érdekli ez az egész.
Kikészülök, régi álmom ez és nem támogatnak benne.
Mit csináljak, hogy lehessen lovam?
Természetesen az én pénzem lenne, egy forintot se kérnék tőlük kölcsön.
Kis faluban lakunk, nagy udvarral.
Hobbi lóként szeretném.
19 vagyok és nem tudom mit tegyek..
Tehát lenne rá pármilliód, de apád nem engedi...
Mesélj még...! :)
1.Igen lenne, mert gyűjtöttem rá sőt sulis pénzemet is félretettem miatta.
Mivel még a szüleimmel lakok ezért nyilván ők is beleszólnak a dologba.
Mégis milyen ötletre vársz???
Várj pár évet, elmész dolgozni, és akkor ki tudod fizetni a bértartást.
Bértartásban lenne vagy otthon?
Dolgozol? Mert az "oké", hogy megveszed a lovat, de azt fenn is kell tartani, takarmány (amennyiben otthon lenne), esetleges vitaminok, kiegészítők, az állatorvosi költségekről nem is beszélve, amik bármikor felmerülhetnek és bizony nem kevés pénz...
Tucatszám vannak ilyen kérdések, időnként naponta... "hogyan győzzem meg...." a szüleimet, bla-bla-bla!
Nincs rá varázsszó kedves kérdező!
mégis, milyen ötletet vársz?
Hókuszpókusz, csiribácsiribú, és apád megváltoztatja a véleményét?
Annak, hogy nem akarják, hogy lovad legyen oka van.
Kérdezd meg mi az!
Lehet, féltenek, esetleg nem tartanak megbízhatónak.
Ha pénzed megvan a két lóra, van tartalék 500000 (úgyis tudod, hisz utánanéztél alaposan), van tapasztalatod, ha beteg lesz, ilyesmi, minden el van intézve (hely, esetleg box, állandó felügyelet, körzeti állatorvos, akihez minden esetben fordulhatsz és megbízható), és te minden nap reggel és este kitrágyáznál, így elkerülöd a számukra kellemetlen szagokat és egyéb kellemetlenségeket, és minderről biztosítod őket, illetve valamilyen szinten gyakorlatban is bizonyítod ezt (házimunka, hasonló hülyeségek), akkor semmi kifogásuk nem lehet. Ha van akkor annak oka van. Kérdezősködj, anélkül nem fog menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!