Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Találtam egy másik lovardát,...

Találtam egy másik lovardát, ahova megyek lovagolni, és ott egyből terepre megyünk lovagolni. Jó ötlet egyből terepre menni? Még sosem lovagoltam Szabadon, csak futószáron. És még eléggé kezdő vagyok. Nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2020. dec. 28. 23:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egy kókler nem edző! Nem kockáztathatjuk a szükségesnél jobban a lovas testi épségét. Ezért nem adunk nehéz lovaglású sárkányt se egy kezdő alá. Terepen egy olyan lovas, aki ülni se tud rendesen, nem hogy irányítani az egyik legnagyobb kockázat még egy nyugodt lovon is. Ha pedig nem történik semmi, az hamis önbizalmat ad. Nem véletlenül tanítjuk futószáron ülni és lovaspályán irányítani a lovast.
2021. jan. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!