Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Capitol lovarda vagy Aranyméne...

Capitol lovarda vagy Aranyménes lovarda? (Pákozd)

Figyelt kérdés

Egy picivel kevesebb mint fél éve kezdtem el lovagolni, tudok egyedül ügetni, futószáron vágtázni, patanyom figurák nem mennek olyan jól, mert keveset gyakorolhattam...

A probléma az, hogy 2 hónapja nem fejlődtem semmit, és az edzések is egyre többször elmaradnak. Viszont szeretnék fejlődni, sokat gyakorolni, jó lovassá válni. A cél a díjugratás.

A Capitol lovardát és az Aranyménes lovardát néztem...vajon melyik jobb? Hol lehet jobban fejlődni? (És hol, melyik edző a jobb?)

2020. nov. 20. 13:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Capitol,az Aranyménesbe csak a vonatozás megy meg nem is jól tanítanak.

Capitolba próbálj ki több edzőt és úgy dönts ki a szimpatikusabb.

Illetve Székesfehérváron a Fehér Patkó illetve a Kunos lovarda az ami nagyon jó.

Viszont díjugratni egyik helyen se tanítanak meg ha nincs saját lovad.

2020. nov. 20. 14:12
 2/16 Sssaszem ***** válasza:
0%
Kedves Kérdező! Mi a neved? Hogy hívnak?
2020. nov. 20. 21:22
 3/16 A kérdező kommentje:
2-es Miért? Ez számít?😂
2020. nov. 21. 15:05
 4/16 anonim ***** válasza:
65%
A #2 egy Capitolban lovagló mindenttudó kislány. Ne is foglalkozz vele.
2020. nov. 21. 15:53
 5/16 Sssaszem ***** válasza:
Azért, mert hátha ismerjük egymást. Azért kérdeztem a nevedet kedves 3-as.
2020. nov. 21. 16:13
 6/16 A kérdező kommentje:

Kedves 4-es! Nem tudom mi a problémád, és azt sem tudom hogy honnan veszed hogy én a Capitolban lovagolok. Ugyanis szerinted minek tettem fel ezt a kérdést?? Biztost azért mert "egy Capitolban lovagló mindenttudó kislány" vagyok. (?) 😂

Kedves 5-ös! Őszintén szólva azért nem akarom elárulni a nevem, mert nem akarom lejáratni azt a lovardát ahova járok (mert ugye a kérdésemben leírtam, hogy nem nagyon fejlődök ott, stb...). Szóval nem akarom őket lejáratni, mert tök kedvesek meg minden, csak ugye én nem élménylovagolni akarok, hanem rendesen meg akarok tanulni. Szóval bocsi :(

2020. nov. 21. 16:50
 7/16 anonim ***** válasza:
87%

4 es vagyok és nem neked mondtam. Olvasd át értelmezd.

Leírtam, hogy a #2. Tehát a másodikként válaszolo Sasszem nevű felhasználó. Mindenki tudja hogy egy haflingit lovagol, a capitolban. Rendszeresen kommentel minden lovas kérdés alá és többnyire oltári nagy baromságokat.

Még kicsi, hagyd rá, hogy a neved kérdezgeti. Ez egy anonim oldal. Nem kell kiadnod a személyiségi azonosságod.

2020. nov. 21. 17:19
 8/16 A kérdező kommentje:

7-es! Ne haragudj hogy félreértettelek...

Köszi a válaszodat!

2020. nov. 21. 17:48
 9/16 Sssaszem ***** válasza:
50%
Nekem a Narancs ló nem az erősségem volt, mert bakolt, meg nem tetszett, hogy hajtós volt, ezért vettem magamnak hafit, ő legalább jó kis lovacska. Sokkal jobb, mint a lusta ló. Milton farmon tartom a lovamat.
2020. nov. 22. 08:25
 10/16 A kérdező kommentje:
Igen, sokan mondják, hogy Narancs pacival problémák vannak... valakinek van még tapasztalata?
2020. nov. 23. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!