Milyen feladatokat kérhetnem tőlem lóval?
Ez a magamat tanítottam youtuberól kategória a legrosszabb, mert tele lehetsz alapvető üléshibákkal. Én is ilyen voltam ,csak akkor még youtube se volt, fentmaradtam 3 jármód, de mind az irányítás, mind az ülésem hibás volt. Pl székülésem volt, amit ha nem látsz kívülről fel se tűnik.
Szerintem mondd el, hogy mi a szitu és hogy fejlődni szeretnél. Addig is lovagolj sokat kengyel nélkül, mert sokat javít a stabilitásodon.
Szerintem fontos, hogy őszintén elmeséled nekik, hogy milyen lovas háttérrel rendelkezel, így nem fognak elvárni tőled olyanokat amire nem vagy már most képes. Ahogy előttem is írták, azért mész oda, hogy tanulj tehát ha nem vállalnak el ezen a szinten, hogy tovább fejlesszék a tudásodat akkor ne is járj oda.
Az igyekezetedet biztosan értékelni fogják, anno én is úgy kezdtem egy komoly lovardában, hogy csak "parasztosan" lovagoltam előtte jó pár évig. Semmi hátrányom nem lett belőle, de jó érzés volt úgy edzésre járni, hogy tudták milyen berögzült problémáim vannak és mire számtsanak, így milyen lovat adjanak stb. Egy korrekt lovardában ebből nem lesz gond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!