Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Milyen fajta lovat ajánlotok...

Milyen fajta lovat ajánlotok haladóknak?

Figyelt kérdés

Életem első lova lenne. Most kezdtem a vágta gyakorlását.

Szerintetek hogy még csak itt tartok meg éri a ló?

Ha igen milyet?Mindenképpen heréltet szeretnék.

2020. nov. 1. 10:59
1 2 3
 21/29 Sssaszem ***** válasza:
0%
Köszi utolsó, ment a zöld kezecske, nem jó a lovacskázás? HM úgy, hogy lépsz, ügetsz, vágtázol?
2020. nov. 5. 12:21
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Lovacskázás alatt azt értem, a hogy a lovas tudja a 3 jármódot, de kb utazik a lovon. Képtelen összébbszedni, legalább normális támaszkodást megtalálni, nem használja rendesen a segítségeket pl hagyja, hogy kör lovaglásakor a fara kitérjen, esetleg elvigye a ló vállán (amikor 0 a hajlítás és a ló úgy fordul, mint egy busz) vagy hagyja a lovat vánszorogni, ütem alatt járni (ilyenkor botladozhat is).

A legtöbb esetben a bizonytalan ülés a gyökere mindennek, amíg az nincs rendben, addig a segítségadások és a szárkezelés se lesz jó. Illetve sokan ráhagynak dolgokat a lóra, pl hogy a kanyarokat lecsapja és egy idő után azt veszed észre, hogy egyre szűkebb lesz az egész lovarda lovaglása, de ez megint a segítségadások és a szárkezelés bizonytalanságából fakad, illetve hogy sokan képtelenek felfogni, hogy itt a lovat is nézni kell már, hogy ő hogyan lesz hajlékonyabb, átengedőbb, erősebb, gyorsabb... est és nem csak magunkkal foglalkozni.

Sokan megállnak a lép-üget-vágta tudásnál, mondjuk terepen tekeregni sokszor nem is kell több, de azért egy alap lovastudáshoz hozzátartozik az is, hogy az ember tudja mit kell csinálni egyes esetekben, hogy rendbe tegye a lovat.

2020. nov. 5. 13:10
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Sssaszem, neked mi bajod? Eü okokból lovagolsz, de ez az életed, OK, megértettük, de hogy jön ez ide? És a lovacskázásnak tényleg nincs értelme. Nagyon el vagy szállva magadtól.
2020. nov. 5. 14:32
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Miért ne visíts a lovon. Szerintem tökéletesen szemlélteti.

2020. nov. 5. 21:09
 25/29 Sssaszem ***** válasza:
0%
Kedves 23-as ment a zöld kezecske.
2020. nov. 5. 21:28
 26/29 Sssaszem ***** válasza:
0%
Az a bajom, hogy miért ennyire nehéz a lovaglás a többi sport meg bezzeg könnyű Igaz ez? Ne kövezzetek meg ezért. Nem esett jól ez. Legyen már valami betegségem, amiért lovaglásra szükségem van.
2020. nov. 5. 21:35
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen, feltűnési viszketegség a neve.
2020. nov. 5. 21:37
 28/29 anonim ***** válasza:
77%
Sssaszem, hogy jön ez ehhez a kérdéshez? Sajnálom, hogy van valami betegséged, de mit kell még mindig itt rugózni? Nem vagyunk hülyék, felfogtuk és sajnálunk, de ennek a “nem esett jól” hadjáratnak semmi értelme. És mellesleg a többi sport sem olyan könnyű.
2020. nov. 5. 21:59
 29/29 anonim ***** válasza:
69%

Sssaszem, te szellemi fogyatékos vagy?

Ne haragudj, de a témába egyáltalán nem vágó, összeszedetlen, értelmetlen, gyakorlatilag nagyrészt saját magaddal beszélgető kommentjeid elég furcsák.

2020. nov. 26. 14:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!