Első vágta? Nektek hol volt az első vágtátok? Milyen volt? Hogy hívták a lovat és milyen fajta volt? Hány évesek voltatok ?
Figyelt kérdés
Nekem az első 11 évesen volt egy amerikai ügetőn akit Van Der Championnak hívták de Champinek becézük.2020. aug. 27. 15:00
1/14 anonim válasza:
14 voltam ha jól emlékszem egy magyar sportló volt Tengeri csillag volt a neve Tenci-nek hívtuk és nem tudom hogy számít de szőrén lovagoltam.
2/14 anonim válasza:
8 voltam, nagypapám sodrott lova elvitt, mint a szart 😁 Csillagnak hívták, akkor 3 éves volt, be se volt nagyon lovagolva.
3/14 anonim válasza:
Én is 11 éves voltam. Arab telivér lovon. Negmusnak (Negma) hívták. Nagyon jó volt.
4/14 anonim válasza:
Olyan 10 évesen egy lovas iskolai pónin (ismeretlen volt a fajtája). Futószáron zajlott az oktatás, de utána kicsit elengedtek szabadon is, hogy tanulgassam. Ügetésben direkt “rosszul” hajtottam, hogy beugorjon vágtába, mert már nagyon ki akartam próbálni. :D Az oktatónak azt mondtam, hogy magától rohan. Nem volt belőle semmi gond, nagyon élveztem.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
4/4 én is csináltam ilyet egy Herceg nevő lovon ami amúgy is nagyon rohanós volt.
2020. aug. 27. 22:32
6/14 anonim válasza:
en asszm 12 voltam, akkor ugrattam eloszor es egyszer csak az oktato mondta h akkor most vagtabol (addig ugetesbol ugrottunk) en meg mondtam oke (uj oktato volt, akkor volt vele a 2. oram). Egy kisberi lovon, Gertudon tortent mindez. azota minden oran vagtazunk
7/14 anonim válasza:
Kb. 12 évesen, Pomázon, terepen, ahol csak lépés és ügetés volt. Utolsó voltam a sorban, direkt lemaradtam egy kicsit a mezőn, aztán meghajtottam a lovat. Így sikerült egy rövidet vágtázni, tök jó volt. Persze, nem mondtam, hogy direkt volt..
8/14 Sssaszem válasza:
Első vágtám Capitol lovardában, nagyon kényelmes volt a vágta. Narancsnak hívták a lovat, magyar félvér , 17 éves voltam.
9/14 Sssaszem válasza:
Első vágtám Capitol lovardában, nagyon kényelmes volt a vágta. Narancsnak hívták a lovat, magyar félvér, 17 éves voltam.
10/14 anonim válasza:
12 évesen, osztályban kb 2 hónapja lovagoltam, egy öregebb iskolalovon. ( [link]
Nagyon imádtam, imádom azóta is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!