Szerintettek mit jelent ha egy ló elkezd téged követni saját akaratából?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy gyönyörű szép lóval, akibe "első láttásra" szerelmes lettem. Egy Angol Telivèrről beszélek, ez a paci elvan kerítve kerítésen keresztül kezdtem el simogatni, hagyta hogy hozzá bújak, mikor haza akartam menni, Herceg (így neveztem el a Telivèrt.) elkezdett utánam jönni a kerítésen belül. Aztán mikor legutoljára jártam nála, egyből oda jott hozzák mikor észre vett. Azon gondolkozom már egy ideje hogy mind ezek a jelek Herceg részéről felém mit is jelenthetnek, sajnos nem értek annyira a lovak nyelvén így próbáltam utána olvasni is a történèseknek de nem jutottam sokra.2020. okt. 30. 13:40
2/12 anonim válasza:
Jól esett neki, hogy megsimogattad és törődtél vele.
Viszont: akármilyen helyes is egy ló, akármennyire szép, ne simogasd a kerítésen keresztül a tulaj megkérdezése nélkül, mert harapni is nagyot tudnak.. Akkor meg nem csak magadnak ártasz, hanem a tulajnak és elsősorban a lónak is (ő lesz jobban elkerítve, esetleg ki sem engedve..)
3/12 anonim válasza:
Egyetértek a #2-es válaszolóval. Ha esetleg valami történik, a lovat fogják megbüntetni, elzárni, nem téged. Ezt viszont gondolom nem szeretnéd.
4/12 anonim válasza:
Unatkozik. Nem kell ebbe többet belelátni.
5/12 anonim válasza:
Unatkozik, ha netán téptél neki füvet, akkor lehet a kaját látja benned.
6/12 anonim válasza:
valószínű, hogy bízik benned, és látja rajtad hogy tetszik neked! :)
Egyszerűen lát bennetek valami közöset.
léna
7/12 anonim válasza:
Meg bízik benned!De az lehet,h csak adtál neki pl:répát,és ezt megjegyezte!
Remélem tudtam segíteni,bár hasonlókat írtak előttem!
Anais255
8/12 A kérdező kommentje:
7#7 nem adtam neki répát, egyszerűen nem tudom valami miatt jött utánam, köszönöm szépen a válaszod!(Egyébként meg a ló tulajdonosa tudott arról hogy simogatom az állatot mivel beszéltem vele előtte.)
2020. okt. 31. 20:44
9/12 anonim válasza:
Valszeg méreget,megakar ölni,de elötte a bizalmadba férkőzik.
Mindig tartsd szemmel.
Ne legyen a hátad mögött.
10/12 anonim válasza:
A 9-es egy baromság! Miért akarna megölni téged????
Léna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!