Az első ló vásárlása?
Figyelt kérdés
Sziasztok.A ló vásárlásnál mindenki azt mondja,hogy nem szabad az első lovat megvenni akit megnézünk,de mivan ha én abba a lóba szeretek bele?Akkor érdemes megvenni ha én őt találom álom lónak de ő az első?(Nagyon ritka,hogy tetszene egy ló igazán)2020. okt. 15. 16:07
11/11 anonim válasza:
Láttam én már ilyet. Nem ellened beszélek, meg te lehet, hogy kivétel vagy. Általában tizenéves korban odavannak a lányok ezért, mindegyik azt mondja, hogy ez az élete, meg örök szerelem, stb. Megvetetik a lovat, aztán hopp, főiskola, egyetem, vizsgák, és ha rákérdezek, már azt is elfelejtették, hogy valaha volt lovuk, és fogalmuk sincs, mi van vele (azon kívül, hogy eladták, mert feleslegessé vált). 10-ből 9 esetben van ez. Remélem, te leszel az 1 kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!