Mi a véleményetek Róla? Első lónak?
Tudom, nem az évek számítanak, de kilenc éve lovagolok, sajnos időhiány miatt eddig nem mertem lovat vállalni. Hozzá mit szóltok?
19/L
off: az évek igenis számítanak ha igényesen tanul az ember, ez egy örök marhaság h az év nem számít,pár tehetségtelen ezzel nyugtatja magát.
kérdésre: elég későn lett belovagolva, nem szép stílussal ,nem túl kiemelkedő megjelenéssel bír , de úgy látszik jól az ugrás fölé ugrik "túlugorja" jól magát a képen. a 2 . képen nekem kissé szemetszúr h lovas alatt valamelyest beejti a hátát,elég vékony a nyaka,átlagos ló. Nem írtad hány kg vagy de erősebb testalkatú lovasnak nem hiszem h túl jó lenne. Az ára jócskán faragható, egy gyeposztól nem kell hasraesni , ez az "hobbi ugróló" kategória kb amit ez a ló megüt.
Ahogy az utolsó is írta, egyetértek vele. Én ennyit ezért a lóért biztosan nem fizetnék. Megnézni esetleg megéri, de lesz vele munka bőven, ha őt választod.
Ráadásul herélt, szóval semmi tenyészértéke sincs.
az utolsó válaszoló által belinkelt ló ezerszer szimpatikusabb.
a herélten az egyik képen ülő leányzó sem éppen könnyű súlyú, szerintem azzal nem lehet gond.
én nem venném meg ennyiért, leginkább azért, mert 9 éves korában lovagolták be, az izomzata baromi laza lehet.
temperamentumos = csak tapasztalt lovasnak ajánlják
a kanca szimpibb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!