Én tuti nem vennék frì lovat első lónak.
Szemlézett kanca és 700 000......
Semkit nem ír a lóról hogy milyen lovasnak ajánlja és hogy milyen szinten van belovagolva vagy bekocsizva.
Nekem nem tetszik ez a hirdetés!
Ezt a lovat nem venném meg...
A fríz valóban nem a legideálisabb ló kezdőknek, ráadásul egy szemlézett ló ára ennél magasabb - ha ténylegesen ér is valamit, tehát jó minősítése is van.
A fríz ugrani nem igen tud, díjlovaglásra sem a legideálisabb, mert nagyon tapasztalt lovast igényel, főleg, mert sokszor kicsit lusta, és meghozni a menőkedvét, egyúttal magasabb szintekre képezni nem könnyű dolog. Apropó, egy szót nem ír arról, hogy mégis hol tart a ló, mit tud most...
Kupec gyanús amúgy...
Alkalmasság - fogathajtás, hobbi. A hobbi MO-n nagyon félre van magyarázva, nem azt jelenti, hogy tengsz-lengsz és majd lesz valami, a ló meg sík hülye mindenhez, megy amerre lát, aztán jó is az, sőt...
De ha jól értem, ez a ló leginkább kocsis, a "bőbeszédű" leírás alapján azonban nem vennék rá mérget, hogy eredményes díjhajtásban, vagy egyáltalán díjhajtásra gondoltak, és nem trágyaszállításra... Bár írja, hogy be van lovagolva, azért nem mindegy, mennyire, maga a hirdetés komolytalan, ezzel csak csalódni lehet, ha komolyan gondolod a dolgot, ha annyira nem komolyan, akkor megnézni persze meg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!