Érzelmi szempontból az a jobb, ha egy lovad van, vagy ha több?
Fejlődés, versenyzés szempontjából, ha valaki megteheti, akkor nyílván a több jobb. De érzelmileg? Ha egy lovad van jobban tudsz kötődni, megbecsülni őt? Ha több, akkor van kedvenced közülük vagy képes vagy őket egyformán szeretni? Melyik a jobb?
Csak érzelmi szempont, én is tudom mennyibe kerül egy vagy több lovat eltartani!
Szerintem egy ló tökeletes :))
Ugy sem tudnal tobbre ugyan annyi figyelmet forditani
Nekem érzelmileg jobb ha egy sincs.
Szerintem nincs olyan, hogy egyformán tud az ember szeretni kutyákat / macskákat / lovakat sőt, még más embereket sem :)
Mindig lesz 'liebling'...
Volt már egy lovam is és több is egyszerre.
Még, ha mindegyikkel foglalkoztam is aznap, én akkor is úgy éreztem, hogy nem kapnak egyenként elég figyelmet. Nyilván ezzel nem mindenki van így, de szerintem jobb, ha mindent egy helyre összpontosítasz, mintha 5 felé kell figyelni.
Kedvenc pedig mindig volt közülük, de szerettem mindet.
Abból a szempontból viszont jobb volt a több, hogy ha az egyik eltávozott akkor a többi “megvigasztalt kicsit”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!