Még egyszer sem estem lóról, most akkor nem számítok jó lovasnak?
Sziasztok, először el szeretném mondani, hogy nem rongyrázásból írom ki ezt a kérdést, kérlek ne értsétek félre.
10 éve lovagolok, ezalatt voltizsáltam, westerneztem és "angoloztam". 2 saját lovam volt idáig, most is van jelenleg, mellettük párhuzamosan jártam/járok edzésekre is, vagy az edző jön hozzánk.
A minap egy kérdést intéztek felém lovas körökben, hogy hányszor volt "lóról szállásom", hányszor estem eddig. Csendesen válaszoltam, mert féltem a reakcióktól, hogy egyszer sem. Ezen a ponton jól kiröhögtek és megkaptam hogy nem vagyok igazi lovas. Ez engem azért bánt, mert attól még hogy csodával határos módon sosem estem le, még taposott meg a ló, döntött fel, vagy éppen rántott el mint a fene, vagy csak simán nem sikerült jól egy edzés, nem is egyszer.
Szóval a kérdésem az, hogy van igazság ebben a "csak akkor vagy igazi lovas, ha már estél lóról" dolog, vagy csak egy tahó sztereotípia?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!