Vegyek a 13 éves gyerekemnek lovat?
Ha veszel is neki 8 éveset vegyél!!!
Addigra nyugodt ló lesz. 6 éves korig csikó.
Mindenképp kancát vegyél!
Hogyha a lányod, majd másik városba megy pl. iskola miatt, vagy ha az első nagy szerelem miatt háttérbe fog szorulni a ló, de ti ennek ellenére vállaljátok érte a felelősséget(mert ugye ti vállaljátok, nem a lányotok), ha van rá anyagi keret, akkor csak bátran.
Én örülök, hogy anno mikor könyörögtem érte nem kaptam. Teljesen máshogy alakult az életem, mint azt én tizenpárévvel ezelőtt elképzeltem. Most nem férne bele egy ló. Ami valljuk be, szerencsés esetben akár 20-25 évig az ember társa.
Bocs ezt meg kell cáfolnom, mert ugyan lány vagyok, de sosem fintorogtam a trágyázásra, a szénahordásra. Ha valaki igazán szeret valamit, akkor örömet okoz neki az akörüli munka is. A másik dolog pedig, hogy egy ló nagyon tud ragaszkodni a gazdájához, úgyhogy ez az el lehet adni duma, kicsit erős. Nem egy tárgyról beszélünk.
Én még mindig azt mondom, hogy gondoljátok nagyon át, mert az állatorvosi költségek a lovaknál a csillagos eget súrolhatják. És még ott a kovács, esetleg a bértartás, az eszközök, szerszámok, ha otthon tartjátok,akkor pedig még több minden.
Nem tudom, neked milyen állatod van, van -e esetleg, de ahhoz hogy elégedett és szép legyen, óhatatlanul hozzátartozik az is hogy tisztán tartsd. Ha ezt a "munkát" bárki utálja csinálni, arra nem tudok mit mondani.
Én szeretem a lovat tiszta boxba bevezetni,és ehhez baromira hozzátartozik a trágyázás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!