Hogy kaptatok lovat?
Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy mennyire értettetek hozzá, vagy esetleg csak a szüleitek értettek hozzá és ti meg csak kezdő szinten2020. máj. 14. 12:52
11/13 anonim válasza:
Te ismered az edződet, gondolom szereted, és megbízol a lovas tudásában, szvl sztem nyugottan :) Sőt, talán jobb is... még aktuális a kérdés? Egyébként szerintem jobban jársz ha saját lovad lesz apukádnál, mert ő többet tud tanítani neked :)
12/13 anonim válasza:
Bemész tecsóba és veszel olyan kolbászt amiben van ló hús is, na így.
Ha leteszed és megtartod úgy hogy az egyik vége felfelé álljon még lovagolhatsz is rajta.
13/13 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy ez a lovaglás dolog egy vagyonba kerül, azaz egy ló is simán milliós (vagy többmilliós) tétel, plusz az állatorvos, a tartás meg még egy csomó minden, pl. ha megbetegszik, stb... Ez egy olyan szintű kiadás, amihez vagy durván gazdag a családod, vagy pedig felnősz szépen, dolgozol és idővel meg veszel egy saját lovat. Én ezt máshogy nem tudom elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!