Mennyi idős volt a ló mikor kaptátok? Most hány éves? Milyen a viszonyotok vele?
8 volt most 21.
tökéletes viszonyban vagyunk :)
Az első lovam 2 éves volt, most 20. Szerves része az életemnek, minden rezdülését ismerem, ő is az enyémet. :-)
Második saját lovam ennek az előzőnek a csikója, születése pillanatában is ott voltam. Olyannyira jó a kapcsolatunk, hogy még a belovaglása is valami hihetetlen módon történt. Ötéves jócskán elmúlt, amikor elkezdtem vele dolgozni - hatalmas, langaléta csikó volt, féltettem az ízületeit, megvártam, míg jól beerősödött - talán kétszer futószáraztam, de éreztem, hogy a ló azt akarja, üljek rá. Tisztában vagyok a lókiképzés mikéntjével és minden más lónál abszolúte be is tartom, mit, mikor, hogyan kell csinálni, de ezzel a lóval én együtt aludtam, kezemből evett, vezetékszáron már nagyobb korában is simán kivittem terepre is az anyja mellett, szóval különleges volt az egész. Fogtam magam és ráültem. Azonnal működött, mindent értett, mindent csinálni akart, kedvemben akart járni. Az első felüléstől számított egy hónap múlva egy C0 kategóriás ugróversenyen (a ló első versenye volt) második helyezést hoztunk. Csak idővel vertek meg minket, mert a fiatal lovat nem mertem nagyon megforgatni az akadályok között. :-)
Sok lovam van, kizárólagos tulajdonom csak 5, de családilag van majdnem 30 ló, de ez a lovam mindig különleges marad nekem.
Még egy ilyen szívem csücske lovam van, egy arab mén, ő 6 évesen került hozzám, most 13 éves, imádjuk egymást, ő volt az, akit terhesen is végig lovagoltam, úgy vigyázott rám, hogy aki látta, nem hitt a szemének. Ha vágtázni akartam, előbb mindig hátranézett, hogy akkor most komolyan gondolom? Aztán szépen, tatásan beemelte magát vágtába, pedig amúgy egy nagyon menős, pörgős, fékezhetetlen ló.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!