Hogy vettétek/kaptátok meg az első lovatokat?
Leírnátok az egészet?
Az első -lovat szeretnék- gondolattól a megvásárlásig?
Hogyan gyűjtögettetek rá? Hány évesek voltatok? Elmentetek kipróbálni? Hogy volt, hogy történt, stb. Ha van kedvetek, írjàtok le!
Nagyon köszii ha valaki válaszol :)
Szia!
Pogányban kaptam az első lovamat 12 évesen.
Kipróbáltuk 2x, azonnal megtetszett, már úgy tudtam vele ugrani, hogy előtte szinte sosem ugrottam :)
Tökéletes tanítóló volt.
A mai tudásomat is ő alapozta meg :)
12 évesen jött az ötlet, hogy "Lovat akar a gyerek". Akkor már 7 éve jártam lovagolni, megvolt hozzá a kellő tudásom. A lovardánkban van egy teljesen megbízható póni, akit árultak. Persze szomorú voltam, hisz ő "volt" a kedvencem. Rendesen minden nap szomorúan keltem fel, szomorúan mentem suliba, stb.Ezt a szüleim is látták. Korábban már szóba jött a "lovat veszünk" ötlet, de azt elvetettük, mert volt egy olyan balesetem, aminek a végén mentővel vittek be a kórházba, azt hitték lebénültam, mert a gerincemre estem. Na mindegy, akit érdekel ez a story írjon rám privibe. Aztán mint mondtam eladó volt a póni, Szulti. Egy hétvégén úgy volt, hogy vasárnap mennek kipróbálni valakik a pónit, én meg szombaton búsan mentem lovagolni. Azt hittem akkor ülök rajta utoljára.Aztán az edzőm odajött hozzám, hogy szálljak le a lóról egy kicsit, anya mondani akar valamit. És akkor megtörtént. 2017. március 11-én enyém lett Szulti <3
Most ebből azt gondolhatjátok, hogy nálunk az van, hogy "Szomorú a gyerek, ezért vegyünk neki lovat", de NEM! A szüleim is látták, hogy érett vagyok egy lóhoz. Tanulmányi átlagom kiváló, és kitartóan lovagokol! Mondom, a mentő vitt már ki a karámból, a karom tört el egy apró hiba miatt, és mégis mindig visszaültem! :)
Hát az én történetem hosszú.
3 éves korom óta lovak közt voltam, lovagoltam. Most már 13,14 éve lovagolok. 2020 májusáig volt egy pejem. Utána jött egy iskolalo a lovardánkba. Beleszerettem, engem ültettek fel rá mint gyerek. Megvettük. Utána, most múlt hét pénteken fordult a kocka. Kinottem a pónim. Pénteken jött egy új ló megint. Nagyon szép nyarifekete, fiatal, 156 centis ló. Én 155 vagyok. És hát, kimegyek csak úgy a loviba, felhozza egy edző a lovat. Én odamegyek hozzá, simogatom stb. Jön felém az az edző aki felhozta. Mondta, hogy lecsutakolhatom. Nagyon örültem. Utána O megy a dolgára. Mindenki eltűnt szinte. Mintha vmi varázslat készülődne. Síri csönd, egy egy ló horkat egyet-egyet. Még alivasora is félbehagyódik. Lehet hogy csak tették a lovas órát?? Bizony! Bemegyek a nyertesnek, ott állnak, mindenki, egyiknek-másiknak kantár, kötőfék, nyereg stb. van a kezébe. A pénteken érkezett Lovam felszerelései. Meglepődésemben szóhoz se jutottam.
Ja ennyi
Az enyém egyáltalán nem lusta
7es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!