Mintha kicserélték volna a lovam?
Nyár elején kezdtem vele dolgozni előtte egy évet bent állt,(10 éves telivérezett ló) Az elején borzalmas volt azóta viszont fejlődött rengeteget.
De az ijedezés az állandó probléma, illetve most ellenszegül a zablának is az utolsó néhány alkalom óta. Folyamatosan hallom ahogy játszik vele a szájában közben feje az egekben háta megfeszülve. Próbáltam rövid/hosszú száron is ugyan ezt csinálja. Annyi a gond hogy hosszú száron még az ijedezést sem tudom visszafogni.
Orvos látta, felszerelése rendben van.
Valami ötlet hogy mi lehet a probléma?
Köszönöm a válaszokat! Megmutattam neki a bolyat , semmi! Leültem a gonosz székbe egy ideig nézett,hogy mit akarok majd lazán odajött és dorgolozott egy sort aztan rágcsálta a széket! Futószaron szóra dolgozik csomózott kötőfékben !
Földről munkaztam is ... kiderült hogy sok mindent tud. A kezjelre hatralepest és a távolságtartást én tanítottam neki és úgy tűnik az első lábaival keresztezés is megy neki , úgy hogy csak mutatom neki a labammal!
Nem rohant futoszaron , kezdem azt érezni hogy sokkal inkább olyan mint egy 'figyelemzavaros ' gyerek. Rengeteg újat csináltam vele és vagy mindent megtanul vagy megunja.
Nagyon nehéz lekötni a figyelmét , ami adódhat abból is hogy hosszabb távon nem mozgott és most 'tele van'.
Viszont nemrég mondta a gazdája hogy a paci még nem is igazán mozgott rendszeresen télen! Ezen kissé meglepődtem,de ez is lehet a bibi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!