Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Mintha kicserélték volna a lovam?

Mintha kicserélték volna a lovam?

Figyelt kérdés

Nyár elején kezdtem vele dolgozni előtte egy évet bent állt,(10 éves telivérezett ló) Az elején borzalmas volt azóta viszont fejlődött rengeteget.

De az ijedezés az állandó probléma, illetve most ellenszegül a zablának is az utolsó néhány alkalom óta. Folyamatosan hallom ahogy játszik vele a szájában közben feje az egekben háta megfeszülve. Próbáltam rövid/hosszú száron is ugyan ezt csinálja. Annyi a gond hogy hosszú száron még az ijedezést sem tudom visszafogni.

Orvos látta, felszerelése rendben van.

Valami ötlet hogy mi lehet a probléma?

2020. jan. 25. 22:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Megmutattam neki a bolyat , semmi! Leültem a gonosz székbe egy ideig nézett,hogy mit akarok majd lazán odajött és dorgolozott egy sort aztan rágcsálta a széket! Futószaron szóra dolgozik csomózott kötőfékben !

Földről munkaztam is ... kiderült hogy sok mindent tud. A kezjelre hatralepest és a távolságtartást én tanítottam neki és úgy tűnik az első lábaival keresztezés is megy neki , úgy hogy csak mutatom neki a labammal!

Nem rohant futoszaron , kezdem azt érezni hogy sokkal inkább olyan mint egy 'figyelemzavaros ' gyerek. Rengeteg újat csináltam vele és vagy mindent megtanul vagy megunja.

2020. jan. 30. 21:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon nehéz lekötni a figyelmét , ami adódhat abból is hogy hosszabb távon nem mozgott és most 'tele van'.

Viszont nemrég mondta a gazdája hogy a paci még nem is igazán mozgott rendszeresen télen! Ezen kissé meglepődtem,de ez is lehet a bibi.

2020. jan. 30. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!