Mi baja lehet a nyulamnak? Amióta megízlelte a petrezselymet, mintha kicserélték volna.
www.torpenyul.hu itt nagyon sok használható és jó tanácsot olvashatsz. Írhatsz nekem is, amint tudok visszaírok. NE adj neki még ilyeneket, mert kicsi hozzá. 80% széna, 20% száraztáp az elején, aztán 3-4 hónapos korától mehet fokozatosan a zöldség, gyümölcs, de csakis ellenőrzött helyről való. Én biocuccokat veszek nekik, előtte a szüleim kertjében termett finomságokat ették, amik garantáltan vegyszermentesek. Nagyon hosszú és boldog nyuszizást kívánok Neked, meglátod majd, hogy csak imádni lehet őket :) És írj, vagy olvass utána a fent említett oldalon, ha valami nem tiszta. :)
2 nyuszkó gazdija
Köszi a válaszokat! Voltam vele állatorvosnál, vitamint adott neki meg antibiotikumot. Tegnap már a fogát is csikorgatta, és ma is mintha furán kopogna a foga, ahogy eszi a szénát (legalább megint eszegeti). Szóval most emiatt aggódok...
Am meg nem mentegetni akarom magam, tényleg sok oldalt elolvastam, mielőtt vettem a nyulat, lehet pont olyanokat sikerült, ahol arra nem tértek ki, hogy "ugyan ezeket MAJD eheti a nyúl, de 3 hónapos koráig semmiképp". Annyira szerencsére még nem vagyok ostoba, hogy annak ellenére, hogy olvasom, nem veszek róla tudomást.
(És tényleg nagyon-nagyon furának tűnik, ahogy most rág :/ )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!