Hogyan javítsak rajta?
Figyelt kérdés
Van egy 4 éves pacim, aki kb 1 éve lett belovagolva. Teljesen jól működik minden, viszont egy kis problémám van. Karámban/ terepen (ha lovas van rajta) botladozik. Sajnos elég sokszor, és egyszerűen nem tudom hogy mit tehetnék vele.2019. nov. 24. 19:30
1/3 anonim válasza:
Cavaletti, sok tornáztató, egyensúly javító feladat, illetve a patát is érdemes megnézni.
2/3 anonim válasza:
Rossz körmölés/patkolás is kiválthatja ezt.
Érdemes dokival is megnézetni, hogy nincs-e gond a hátával/lábaival
Felszerelés oké-e
Te nem zavarod-e az esetlegesen rossz lovaglásoddal (nem ismerlek, ne vedd rossz néven, de egy olyan lovas, aki nem találja az egyensúlyát és össze-vissza forog a lovon, könnyen kibillenthet egy fiatal lovat)
Ha ezek mind rendben vannak, akkor a ló egyensúlyával lehet gond. Valószínűleg lovas alatt még nehézkes neki a dolog. Ha futószáron nem csinálja akkor érdemes még ott építeni az izmokat, majd a nyeregből való munkát picit visszavenni az alapokhoz és ráfeküdni arra, hogy megtalálja az egyensúlyát lovas alatt is.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom mekkora a ló, de ez leggyakrabban nagyobb termetű lovaknál tapasztaltam. Pl. Elfelejti letenni a lábát. Rossz a koordinációs készsége, az ilyen lovaknál a legfontosabb az egyensúlya. Minden lónál az egyébként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!