Tudtok szép lóneveket (csődör és kanca nevek is jöhetnek) N-betűvel?
Figyelt kérdés
A lovardában nem sokára csikó születik, az anyját pedig Napsugár-nak hívják, szeretnénk a csikónak is N-betűvel kezdődő nevet. Sok kérdést végignéztem már itt, de N-betűvel nem nagyon találtam, úgyhogy kérlek ezt ne írjátok. És a google-ban is végignéztem, de hátha tudtok még valamit😊2019. szept. 17. 15:01
8/14 anonim válasza:
Pasi: Negró, Nova
Csaj: Nia, Nelli, Natasa(én Net-nek becézném mint a bosszúállókban), ha az anyja Napsugár ő lehetne Napfény, Naomi, de biztos csak N-el kezdődő nevét akarsz? Majd írd meg, hogy melyik tetszik.
9/14 anonim válasza:
Nina, Nora
Fiu nem jut eszembe
10/14 anonim válasza:
Nindzsa, Nejman, Napló, Nokia, Nubuk, Narancs, Niagara, Nagyokos, Nacsosz, Napraforgó,
Nemes, Nebuló, Nárcisz, Noncsi, Níró,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!