Meséljétek el a ciki, fail, vicces lovas sztoritokat, esésetek történetét stb (? )
Hali! Nekem a szomszédomban (kb.másodikos koromban) voltak lovak. A gazdájukkal nagyon jóban voltam,szinte naponta mentem lovagolni😀. Egyik nap amikor lovagoltam akkor leestem egy kisebb lóról,nem lett semmi bajom,vissza is ültem rá(ez volt az egyetlen alkalom amikor paciról estem) Közeledett a Mikulás napja és a suliban ez a férfi öltözött be Télapónak. Először nem ismertem meg,bejött az osztályba és mindenkinek osztott egy kis csomagot,előtte viszont egy jellemzést mondott a csomag tulajdonosáról,így aki magára ismert az kimehetett az ajándékért. Mikor én kimentem elötte azt mondta,hogy nagyon szereti a lovakat stb. Kimentem és ekkor megkérdezte,hogy estem-e már lóról én meg az arcába mondtam hogy NEM,mert nem akartam,hogy a többiek megtudják😂😂 Onnan jöttem rá,hogy ő volt mert az ő lovasszánjával ment el ami elött az ő lovai voltak.
Ez lehet annyira nem ciki de nekem az volt.
Egyik lovaglótársamat a (amúgy halál nyugodt, kedves) paci belelökte az itatóba 😂 szegény felavatta szépen az új lovaglónadrágját.
Én még kezdő voltam viszonylag és kaptam egy kicsit makrancosabb lovat, akit nem mindig tudtam irányítani. Hát fogta magát, lesétált a pályáról (nem volt kerítés) és odament a szénabálához, hogy ő most ebédszünetet tart :D
Ezt nem láttam személyesen, csak hallottam egy lovaglótársamtól, hogy egyik ismerőse szintén nem volt túl rutinos és megindult alatta a ló, be az istállóba. Elég gyorsan érkezett, szegény kiscsaj meg nem tudta visszafogni, haladtak szépen az istállóajtó felé. Csakhogy az nem volt elég magas és a lány beverte a fejét, még az eresz is behorpadt kissé. Szerencsére kobak volt rajta és nem lett semmi baja, akkor eléggé megijedt, de utólag nagyom jót nevet az eseten.
Szia! Az 5év alatt mióta megvan a pacim, csinált pár fura dolgot :D
1.)istálóba nagyban csutakolunk, és a kobakokat egy helyre raktuk le. A livam nézegeti nézegeti őket(alapbol ismeri, h minaz) rám néz- majd vissza a kobakokra, és megugrott, mint ha abban a pillanatban teremtek volna ott a semmiből xd (alapból nem szokott semmitől megrémülni)
2.)szüreti felvonuláson voltunk, mindegyik paci szépen le lett mosva, sörényük befonva, kivoltak kötve az istáló elé, már csak nyergelésre és kantározásra vártak, elmentünk a nyergekért, drágalátos lovacskámat nem kötöttem ki remdesen îgy mire vissza értünk a nyergekkel, bele hempergett egy jó nagy sárba xd csak így álltam és néztünk egymásra xd (amúgy sárga a paci)
3.)csutakoltuk a lovakat az istálló előtt, éppen a sörényét fésültem és leejtettem a fésüt, lehajoltam, ő meg pont emelte fel a fejét, úgy megfejelt, utana fel oraig fajt a fejem
Most ennyi jutott eszembe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!