Milyen lovasboltokban szoktatok felszerelést/ruházatot/ajándéktárgyat/egyéb lovas cuccot vásárolni? Melyik online oldalról szoktatok rendelni? Kedvenc lovas márkátok mi?
Nekem nagyon bevált! Széles választék és sok olyan dolgot találsz amit egyébként csak külföldről tudnál megrendelni!
Szia!
Nekem eddig a dekatlonból vannak a felszereléseim, ruháim. Kényelmes, szakszerű ruhák és felszerelések széles választékban. De a Horze lovasbolt csak lovas cuccokkal foglalkozik, azon a helyen több a felszerelés. Annyi hogy a Dekatlonban nem lehet helyben nyerget venni, csak netről lehet rendelni. A Horzeban pedig pár nyerget lehet venni.
Decathlon, Táltos Lovasbolt, Style Lovasbolt, Tanita, KLP, Lovasvilág Lovasbolt, Imagine Lovasbolt, Galbács Lovas, EquiShop, Equina Lovasbolt, Horze, Ventus Lovasbolt, Krämer, Loesdau, Dotibel, Kovács Lovas, Nagylovas, Oxer Lovasbolt, Derby Lovasbolt
Illetve a leggyakrabban használtan veszem a dolgaimat
Webshopok közül amiket szeretek:
equishop
nyeregvilag
equina lovas
Tanita lovasboltja
Lovasboltból nekem inkább csak a Horze az ami bejön M.O-n, nagy a választék, közép árkategória, de nagyrészt minőségiek a termékek (persze, mint mindenhol itt is meg kell nézni, hogy mit veszel), meg nekem a kisebb lovasboltokban olyan nyomasztó, hogy mindig azt lesik a dolgozók, hogy mit nézel, ha megfogsz valamit már elakarják adni neked, persze tudom, hogy csak a munkájukat végzik, de én antiszoc vagyok, szóval nekem ilyen szempontból is jobb a Horze, mert nagy, és nem csak 1-2 ember szokott lenni, így nyugodtan nézelődhetsz magányosan :D (persze itt is segítenek, ha kéred) Ilyen lehet még a nagylovas is, de én ott a sajátmárkás termékeket inkább kerülném. Dechatlont én annyira nem ajánlom, kivéve ha az első lovas felszereléseidet veszed, és nem jársz gyakran lovagolni.
Ha esetleg gyakran jársz külföldre, vagy ilyesmi akkor én a Loesdaut, Krämert tudom még ajánlani, hasonló mint a Horze, de szerintem valamivel jobb (persze ez termékfüggő is), Német o.-ban kb. mindenki itt vesz lovascuccot. Btw Facebookon is lehet sok jó dolgot venni használtan, bolti ár alatt. Én legjobban az eladó Prémium Lovas felszerelések csoportot ajánlom (asszem valami ilyesmi a neve).
Kedvenc márkám a Spooks és az Eskadron.
Boltok:
Decathlon, Horze, Equina Lovasbolt, Tanita, Klp, Lovasvilág Lovasbolt, Nagy Lovas Áruház, Galbács Lovasbolt. Ezeket szeretem.
Márkák:
Covalliero (😍😍😍😍)
HorseGuard
Fouganza
Eskadron (minden mennyiségben;)
Butet
Annie's equipment for you (😍)
Stübben
Ogilvy
Kb ezeket szeretem a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!