Miért nem áll meg a ló szekérben?
2 évesen még nem fogható kocsi elé. Tönkte teszed vele a lovat. Illetve kezdésnek hülyeség volt venni egy nyers csikót nulla tudással. Adjátok el és vegyetek egy 10 év körüli lovat aki már tudja mi a dolga és megtanít benneteket az alapokra.
Ha egyedül van a ló akkot az is lehet a gond.
Na meg nem fogjuk azonnal kocsi elé. Szoktatni kell hozzá. Először a kantárral kéne megismerkedtetni aztán a hámmal és kis súlyt kell huzatni vele hogy szokja. Mindent apránként kell.
Tényleg adjátok el mert nagy balesetet tud okozni egy megijedt fiatal csikó.
Sok idő és sok munka árán, de végül... Bevállt a paci. Ha én vennék lovat, akkor ràtok hallgatnék :) De nem én vettem.
Rengeteget foglalkozozt vele a fater. Azóta heti többször járják a falut. Baleset hálisten nem törént, de baromi sok munka kellett hozzá. Hálisten édesapám felelôsségteljes állatartó. Jobban ért hozzá, mint gondoltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!