Ha megvan a menzeszem lovagolhatok betéttel?
Persze simán, én egyszer egy vívó versenyen voltam betéttel, és simán bírta a strapát, pedig ott azért jobban mozgunk és többet is, mint lovaglás közben. Arról meg nem is beszélve, h full fehér ruhában vívunk. Mondjuk én éjszakait használok nappalra is, ami elég jó garancia arra, h sokat kibír. Ha biztosra akarsz menni, akkor javaslom próbáld ki. Illetve azt is, h mielőtt felülnél a lóra, mindenképp tegyél be egy újat, mindegy mennyi van a régiben. Egyrészt mert sosem lehet tudni, mikor mennyi akar távozni, másrészt lovagláskor elég sűrűn huppansz a fenekedre, ami miatt valószínűleg visszaszivarog valamennyi nedvesség a betét tejére, ami majd ott tocsog alattad. A mini tampon kevesebbet bír mint egy jobb minőségű normál betét, a nagyobbaknál meg főleg.
Egyébként a lovakat nem ingerli a menstruációs vér szaga? Mert egyszer egy hegyi túrán felhívták rá a figyelmünket, h ehy csomó fajta vad agresszíven viselkedhet, ha megérzi a menstruációs vér szagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!